Тази купчина пепел е Ферари... и струва $275 000

Ключовете за "леко повредената" кола липсват
18 окт 2019 22:45, Нели Христова
15
Тази купчина пепел е Ферари... и струва $275 000
Снимка: Copart

Когато става дума за коли втора ръка, продавачите се опитват да ги представят във възможно най-добрата светлина - излъскани, с прикрити проблеми.

Особено онези, които са станали част от някакъв инцидент. Но не е изключено и да открием доста причудливи неща в автоморгите.

Тази купчина пепел, метал и прах, която виждате на снимката е Ферари 458 Спайдър - една от най-добрите спорти коли в света. Според информацията за нея, тя е участвала в инцидент, което не е изненада предвид вида й, и е изгоряла напълно.

Ако оставим факта, че това е Ферари, ако някой не ви каже, че това е кола, ще трябва да намерите правилния ъгъл, за да откриете къде точно е двигателят или спирачните дискове на превозното средство.

Но макар да изглежда потресаващо, Ферари си е Ферари. Тази купчина пепел, в която няма дори и едно болтче, което да може да се използва отново, се продава. И то не за максимум 10 долара, колкото всеки нормален човек би отредил, а за 275 000 долара!

Колата може да бъде открита на сайта на Copart, в секцията с "препоръчани автомобили". Навярно с чувство за хумор или не от аукционната къща са отбелязали, че ключовете за Ферарито липсват. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Фитипалди преди 4 години
М'чи то нищо му нема! Ни гумите, ни табуретките, ни геврека, ни хакомолятура, ни купето, ни ключовете....
13
0
 
1
 
! Отговори
купувач преди 4 години
Е без ключове как щея подкарам ?
12
0
 
7
 
! Отговори
Генчо преди 4 години
До ГошуВидяхме, че разбираш от бакър и алуминий, *** нали беше спец по купуване на апартаменти в София с цел инвестиране? Какво стана , та си се върнал към *** си корени ?
11
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фейк снимка, фейк статия! Написана от *** и ориентирана към подобни.Така може да изгори автомобил, само ако го вкарате в пещите на Кремиковци (*** то сега го няма). РАзберете, че резервоара на това нещо събира има-няма 60 литра бензин. Както и да гори тоя бензин, то калориите в него не са достатъчни да ИЗПЕПЕЛЯТ автомобила.
10
3
 
9
 
! Отговори
65 преди 4 години
Абсолютно излишна статия.Само да пълни редовете
9
2
 
11
 
! Отговори
65 преди 4 години
Абсолютно излишна статия.Само да пълни редовете
8
3
 
12
 
! Отговори
Bibio преди 4 години
Абе вие сички *** ли сте?Пише,че цената на нова е била приблизително$275000А не че се продава за $275000Плюс отгоре на туй търга не е започнал,и не се знае от колко ще тръгне,ако въобще тръгне...Откъде търсите под вола теле не разбирамБез дори да знаете какво е copart???И как работи?Или си мислите,че всички българи са *** и никой не разбира и думичка английйййска...
7
1
 
9
 
! Отговори
Еди кой си преди 4 години
Невежи, това е стойността на колата определена от застрахователя... Естествено преди застрахователното събитие
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така...acv- actual cost ov vehicle е 275к. Копаят е търг. На търга няма цена. Стига сте дрънкали неща, за които не разбирате. Рашките я играят за документите само, вкарва се в Русия и изведнъж се ремонтира с чисто нови части ей така, като по чудо.
5
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То пише в обявата че е търг и е с начална цена 0 евро никой не е наддавал и пише че ремонта би струвал 275к .. за пореден път журналистически глупости
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато някаква *** пише статия за неща от които си няма халхабе се случва това.Що не пишеш за доматите в родното ти село ами се занимаваш с абстрактни теми???П.П. Документите за собственост струват 275 К. ама това го няма в наръчника на главанака........
3
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига ни набивате в главите глупава ценностна система. Кола , телефони , силикон и джуки. Нищо не струва тази кола , даже и нова е купчина ламарини. Защо ти е изобщо , ако си добър гражданин , скорастта е 50 км в населено място , а извън него рядко има хубав път за скорост над 130, а ограничението на скоростта къде е? За какво ти е тогава ? А сетих се! Грозен си , малък ти е , заекваш и нямаш дар слово , нямаш и приятели , никога не си и имал . Искаш да те забележат, да си купиш любов и уважение
2
3
 
22
 
! Отговори
Anonimen преди 4 години
Тази купчина не струва и 10 лв. Виж пред пепелта на Александър Флеминг, откривател на пеницилина и спасил милиони човешки животи - поклон до земята. И като нова тази кола няма да има и една хилядна от стойността на Флеминг, това винаги ще бъде куп метал, начин да се изфукат богати ***
1
3
 
20
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Ферари модел Пепеляри...

Спонсорирани публикации