На косъм от трагедия: Объркан ученик с пушка обезвреден с... прегръдка!

Треньор отне по нетрадиционен начин оръжието му
20 окт 2019 09:25, Александър Попов
40
На косъм от трагедия: Объркан ученик с пушка обезвреден с... прегръдка!

Случка, която се е разиграла преди няколко месеца в американско училище, набра популярност, след като се появи на видео. На него се вижда как треньор обезоръжава ученик, носещ пушка. Но това не се случва с атака, а с прегръдка.

Кийнън Лоу, треньор по футбол и лека атлетика в гимназията Parkrose в град Портланд, щата Орегон, може да бъде видян да се разхожда из коридорите и да влиза в една от класните стаи. Когато се появява след няколко секунди, той държи пушка и се отдръпва назад от ученика Ангел Гранадос-Диас. В същия момент друг учител успява да вземе оръжието.

Тогава Лоу прегръща Гранадос-Диас го задържа поне за минута.

Полицията пък се появява бързо и арестува ученика.

19-годишният Гранадос-Диас е страдал от криза на психичното здраве по време на инцидента и е наказан с едва три месеца пробация, съобщава "Труд". Признал се е за виновен по обвиненията за внасяне на заредено оръжие в обществена сграда.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
селянин преди 4 години
А КОГА ЩЕ ИМА ТЕСТОВЕ ЗА НАРКОТИЦИ ЗА ДЕПУТАТИ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ВЛАСТИ?
30
0
 
3
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
Не е истина колко хора имат нужда просто от прегръдка в днешно време, а получавайки вместо това омраза и назидание, се влошават още повече! Всички говорят за любов (имам предвид в най-общия смисъл), но реално никъде я няма - всеки е егоист, всеки мисли само за пари, всеки съди, мрази и оплюва... как няма да луднеш в такъв свят! Затова и депресията взема такива размери.
29
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До "бг",Господ е за богатите и убийците... За обикновените хора, тънещи в мизерия и страдания няма Господ... Той е далечен и непознат !...
28
1
 
4
 
! Отговори
бг преди 4 години
Любовта ща спаси този объркан и грешен свят!Моралния разпад води точно до такива тежки обърквания!Пътят е Христос,от който идва спасението и свободата от робството на греха!
27
1
 
1
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Болница. Лекар минава на сутрешна визитация. Спира се до леглото на един ром.- Как сте? Как се чувствате?- Докторе не си усещам краката?!!- Наложи се снощи да ги измием...
26
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя е голям психолог, еваларка. И така и трябва. Иначе агресивното поведение отключва друга агресия. Ученика явно е с психическа травма.
25
0
 
16
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Само един учител знае какво им трябва на младите - Уникално!Този учител трябва да получи награда от държавата.Поклон човече велик си!
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 14Трябва да пишеш обяснително до полиция за оръжие. Ако си познат на полицията или на някоя ловна дружина е лесно. Ако си обикновен гражданин не толкова.
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До УжасУчители ги бият от поне 15 години. И ВИНАГИ е или *** или някой селски бек. без изключения. Как така в добрите гимназии няма такива неща.
22
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докога ще държите тази новина на челно място в сайта?Това ли е най- същественото от света???Тази история ли е най- интересната за читателите???
21
1
 
45
 
! Отговори
/ преди 4 години
Вижте как този с пушката жадно прегръща учителя, това само показва колко зажадняли са хората в днешно време за малко доброта и човечност. Колко малки и простички неща са необходими на човеците, за да бъдат щастливи...И всъщност изперкването идва от точно обратното - агресията, лакомията и егоизма, които умишлено и масирано се насаждат в съвременните общества.
20
0
 
5
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
ДА ВЛЕЗТЕ ВКОЕТО И УЧИЛИЩЕ ОСОБЕНО ПО СЕЛАТА ВЕЧЕ УЧЕНИЦЦИ БИЯТ УЧИТЕЛИ А ИМА УЧЕНИЧКИ ПРИЧАКВАТ УЧИТЕЛКАТА В НЯКОЯ УЛИЧКА И Я СКУБЯТ И БИЯТ ЕТО КАКВО РОКОЛНИЕ У НАС
19
3
 
30
 
! Отговори
Ужас преди 4 години
Като чета с какво пълните сайтовете-гейове,лезбийки,всякакви извращения и по телевизията и в печата,какво поколение чакате да расте?Посетете едно училище и наблюдавайте,зле ще ви стане какво е падението.Вече бият учители и лекари,скоро ще започнат и при нас убийства по училищата.Загиваме от простотия която копираме от Запада.Как не взехме това,което е хубаво от тях.Пълна духовна смрад,това е истината.
18
4
 
9
 
! Отговори
розов ГЕРБЕРАСТ преди 4 години
"На косъм от трагедия: Объркан ученик с пушка обезвреден с... прегръдка!"______________Aаааа ,объркал пушката вместо учебниците ! Е , стават такива грешки .Щом се е объркало детето защо го арестуват ? Я , чичко полицай да пуска *** мексиканец ,иначе това е доста расистко . Той има индивидуални права и може да прави каквото поиска .Нали така е в щатите?Колко много артисти реват за такива расистки арести .
17
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
19-годишният Гранадос-Диас е страдал от криза на психичното здраве по време на инцидента и е наказан с едва три месеца пробация-------------Ами, след 3-4 години като "узрее" достатъчно и пак го "ударят лимките" кой ще го прегърне???
16
2
 
37
 
! Отговори
Браво на... преди 4 години
...учителя, не само обезврежда потенциалния убиец, но и след това се опитва на възстанови психическия му баланс, като го залива с доброта и любов!Поклон за този изключителен човек!
15
10
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ОТИШЛО Е ТАМ ДА ГИ ИЗБИЕ!!!И ТЪЙ КАТО Е ХОМО КОЕТО НЕ БИХА ДОКОСНАЛИ КАТО ГО Е ГУШНАЛ ТРЕНЬОРА Е ИЗПАДНАЛО В ЕКСТАЗ!
14
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Объркан или сбъркан? Има значение малко ей така лекичко даже.
13
1
 
13
 
! Отговори
13 преди 4 години
Не е голям проблем, объркал е програмата. Мислил е че е време за часа по стрелба, а те имали математика.
12
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"В България оръжието не е лесно достъпно. Иначе щеше да е като на война."В България оръжието е лесно достъпно стига да имаш желание да си купиш. Просто хората не са толкова изпушили да ходят препасани като в дивия запад.

Спонсорирани публикации