Нямало сделка ГЕРБ - ВМРО за подкрепа на кандидати за кметове

Най-подготвен за столичен градоначалник бил Ангел Джамбазки
28
Нямало сделка ГЕРБ - ВМРО за подкрепа на кандидати за кметове
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Според лидера на ВМРО и вицепремиер Красимир Каракачанов кандидатът на партията за кмет на София Ангел Джамбазки е най-добре подготвен за поста.

През Нова тв лидерът на воеводите отсече, че ВМРО ще се бори да стигне до балотаж на местните избори в София.

Още по темата
Той отчете, че партията ще похарчи около 400 000 – 500 000 лева за предизборната си кампания в цялата страна.

"Ние участваме в над 200 общини", поясни Каракачанов.

Той бе категоричен, че ВМРО няма да прави компромиси, що се отнася до местните избори. Каракачанов отрече да има договорки с ГЕРБ за подкрепа на техни кандидати в някои градове срещу такава за номинации на ВМРО в други населени места.

"Няма подобна сделка", заяви Каракачанов.

Той подчерта, че най-важното за него е не дали партията му ще има един – двама кметове повече, а това след края на мандата на сегашното правителство "да излезе с лицето си, да каже какво е направено и отново да поиска подкрепата на избирателите".

Вицепремиерът обясни и защо в показал среден пръст в ефир по време на телевизионно интервю. "С този жест исках да кажа, че Джок Полфрийман показа среден пръст на българското общество. Това, че съм вицепремиер не ме лишава от правото като човек и гражданин да имам позиция и емоции и да ги изразявам", каза Каракачанов.

Той коментира и темата за евентуалното приемане на Северна Македония в Европейския съюз. Каракачанов бе категоричен, че западната ни съседка не трябва да бъде приемана в Общността преди да промени политиката си спрямо България.

"За мен интересът на нашата страна стои над всякакви клишета за европейски семейства, европейски ценности и т.н. Проблемът с политиката на Северна Македония спрямо България е от 50 години. Ако Скопие не поправи своята антибългарска политика и влезе в този вид в ЕС, ще продължи да я провежда, но вече от много по-високо ниво, на което ние няма да можем да я спрем", заяви Каракачанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
2
 
! Отговори
КОЙ преди 4 години
Според Каракачанов, най подготвен за столичен градоначалник е Ангел Джамбазки. Каракачанов защо не отговори:1. Къде се е подготвил /доколкото ми е известно той нищо не е работил/2. Получава ли заплата Джамбазки от Европарламента докато тече предизборната му кампания. 3. След като е водач на листата за общински съветници, след изборите общински съветник ли ще стане, или ще се върне в Европарламента
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
17, Марешки бил отворил 50 колонки в София, но министър не стана.А какво ли са получили валерчовци и красьовци?Относно договорките с ГЕРБ: Че кой *** вярва, че договорките с ГЕРБавите се правят преди избори? Нормалното е диктаторът първо да види колко гласа си спечелил и какво реално можеш да му кихнеш след изборите.
18
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"ИДВАТ НОВИ МЛАДИ И КАДЪРНИ"-----------------От къде идват? От Лондон ли? Помним какво сториха царистите николайчомладенчовци.Или клоуните? Укропът "Слуга на народа" и нашичкият, който жадува да стане премиер на територията "Няма такава държава"?
17
2
 
2
 
! Отговори
ЗА БОКЛУКА преди 4 години
НЯМА РАЗЛИКА МЕЖДУ ДПС, ВМРО, ГЕРБ и БСП ВСИЧКИ СА НА КЛОНА, НО НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ГИ ИСКА ИДВАТ НОВИ МЛАДИ И КАДЪРНИ
16
0
 
3
 
! Отговори
м дааа преди 4 години
И на парламентарните избори същата работа , никой нямаше да става патерица на ББ , но след като им направиха по една неустоима оферта и запяха друга песен, изведнъж Марешки отвори 50 колонки в София ,че и още 50 ще отваря.
15
0
 
8
 
! Отговори
Филия с мас преди 4 години
Избирателят няма да подкрепи фалшиви десни, като вас! Нито теб, нито коалицията лъжлива.
14
0
 
5
 
! Отговори
Сериозно преди 4 години
Той отчете, че партията ще похарчи около 400 000 500000 лева за предизборната си кампания в цялата страна... Залудо!!! По- добре ги дайте в София, за да може новия кмет да свърши работа. Видяхме, че като омбудсман го правеше.
13
0
 
2
 
! Отговори
Люмиер преди 4 години
Не четеш бъдещето. Грешна ти е коалицията.
12
0
 
7
 
! Отговори
Шперц преди 4 години
Не ставате. Доказахте го.
11
1
 
5
 
! Отговори
Синьо преди 4 години
И да има, и даняма- Мая ще ги отвее.
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
прав е - сделка има, когато 2-те страни са равнопоставени - в случая има подаяние от по силния към по-слабия, т.е. към Шкембе-войвода
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гладеееееен,...
8
1
 
10
 
! Отговори
Българка преди 4 години
До софиянецКажи колко работни дни имаше кандидатът за кмет, преди да го назначат евродепутат! Николко, май... Иначе от всичко разбирал, хахах! И защо дори в казармата не е ходил?
7
2
 
10
 
! Отговори
Acho преди 4 години
Никой не вярва на Дебели Лъжци.А Джамбазки е като универсален почистващ препарат.Става и за евродепутати и за кмет и за вожд на Командите ако тебе.Комичен треторазряден герой със странни наклонности
6
2
 
12
 
! Отговори
ШКЕМБЕ ВОЕВОДА преди 4 години
ако го подгони турска потеря ще успее ли да изпревари "партньора" ТИКВОВ в устрема кой първи да избяга
5
2
 
15
 
! Отговори
ДЖАМБАЗКИ преди 4 години
както и тоя ПИШМАН воевода са бутафорни фигури само за да отвличат гласове от противниците на МАФИЯТА ГЕРБ
4
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма няма ние ядем доматите с колците
3
2
 
15
 
! Отговори
ШКЕМБЕ ВОЕВОДА преди 4 години
дали е подготвен за Централния защото мястото му е там за продажбата на паспорти и най-вече за позорната сделка с Ф16 и предателския додовор с македонците
2
2
 
19
 
! Отговори
А,ха преди 4 години
То нямаше сделка между тях и за Ф-16.Само за комисионните.
1
3
 
16
 
! Отговори
Boko bo преди 4 години
Ама разбира се, че няма.

Спонсорирани публикации