Връзки: Кога се нуждаете от лично пространство?

Обяснете причините, когато искате малко уединение
10 ное 2019 22:15, Екип на Tialoto.bg
6
Връзки: Кога се нуждаете от лично пространство?
Pixabay

Първите месеци на връзката са страхотни. Вие сте влюбена, светът е розов, всеки ден научавате по нещо ново за партньора си и броите минутите, в които ще сте заедно. Но когато „меденият месец“ в отношенията ви приключи, започвате да искате повече време за себе си.

Това е нормално, но не е никак лесно за обяснение пред половинката, тъй като той може да се почувства отхвърлен. 

Подходете по следния начин:

Бъдете умни

Партньорът ви може да реши, че вече не ви е интересен и затова страните от него. За да избегнете това, докато обяснявате ситуацията, обяснете му и какво сте планирали заедно за вечерта и за следващите вечери, така че да не се почувства изолиран.

Създаването на време за лично пространство, не означава раздяла или че повече няма да правите разни неща заедно. И той трябва да го разбере.

Обяснете причините

За да ви разбере по-добре, трябва внимателно да му обясните причините за вашето решение.

Връзката ви е все така здрава

Много е важно той да разбере, че не е виновен за това решение. Нито че има проблем във връзката ви. Завъртете нещата така, че тази дистанция в определени моменти да е възприета за помощник, който заздравява връзката ви.

Още съвети за личното пространство във връзката четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато е дошло времето да му биете шута.
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Минко търси лично пространство само когато смята да пръдне. Но не и когато е пиян, тогава не се сеща, че в такъв деликатен момент му е нужно уединение.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Един добър приятелА бе пич, ти не знаеш ли, че у нас днес, пък и в близкото минало, ако си етичен и не се занимаваш с клюки, дори до дребната позиция на зам.директор няма да стигнеш?Тези качества явно са самата душевна същност на тази госпожа. Ти искаш да я превъзпиташ, което най-вероятно е мисия невъзможна.Спрямо такива хора има само два варианта на поведение. Или да действаш с техните средства, или да не им обръщаш внимание, ако това изобщо е възможно.
2
0
 
1
 
! Отговори
Един добър приятел преди 4 години
Реномето ви да се срине и да идете там откъдето сте дошла.Искрено ваш и уважаем един добър приятел
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искам да поздравя една умна мила женица в едно градче наречено Угърчин.Години наред тая мила женица тровеше нервите на човек на които уважавах сега се пробва на мен явно милата не може да живее без клюки и интриги.Ми представете си това е жена заместник директор в реномирани училище водеики се би следвало с това да не се занимава но явно тя толкова разбира от етичност и клюки и по този повод искам да им кажа уважаема заместник директор гледаите си клюките в улицата а не в града да не би случайно

Спонсорирани публикации