Какви вещи трупате според зодията?

Близнаците събират интересни четива
12 ное 2019 19:15, Екип на Tialoto.bg
1
Какви вещи трупате според зодията?
IStockphoto

Всеки от нас държи вещи в дома си, които не използва. Едни имат сантиментална стойност, други просто са прибрани с идеята, че някой ден могат да потрябват. Подаръци от бивши гаджета; шал за зимата от мама; купища стари чанти, обувки и дрехи, забравени сувернири, които само събират прах... Всичко това трябва да се изхвърли на боклука, но може би много от вас са от онези представители на зодиака, които трудно се разделят с някои предмети. 

 
Вижте какво обича да трупа всеки знак и какво да направи, за да си освободи малко място : 
 
Овен
 
Като хора с богато въображение и много идеи, вие постоянно залепвате листчета навсякъде и имате куп тефтери. Освен това сте почитатели на дребните джунджурийки и никога не знаете кое къде се намира. За да освободите повече пространство в дома, където да творите, си купете коркова дъска, на която да визуализирате желанията си. Закачете там всичките си бележки, за да може всичко да ви е пред очите. Поглеждайки към нея, ще се подсещате за най-важното, което да свършите през деня. А за да премахнете излишната хартия, използвайте приложенията на смартфона. 
 
Телец
 
Представителите на тази зодия имат свой собствен стил, но понякога са над нещата и разхвърлят прекалено много. Хаосът в главата им си личи по натрупаните предмети по земята. Телците могат да държат непотребни вещи с години. Те често се объркват и не могат да открият онова, което им трябва. За да внесат ред, трябва да извадят всичко, с което разполагат и да го подредят прилежно в подходящи кутии за съхранение. Така не само ще открият неща, които са забравили, че притежават, но и ще изхвърлят голяма част от неизползваните. 
 
Близнаци
 
Те имат богато въображение, което се подхранва от множество книги, списания и разни други интересни четива. Съответно, колекцията им е толкова голяма, че е неизползваема. Направете списък на това, с което разполагате и отделете онова, което е по-ценно. Останалото може да подарите на някой, който обича да чете или да го дадете в дадена библиотека, където наистина ще влезе в употреба. Друг вариант е да си направите електронен архив, с който ще освободите място в дома. 
 
Рак
 
Хората от тази зодия са прекалено носталгични. Затова съхраняват снимки и какви ли не други спомени. В шкафа им може да намерите още стари етикети от дрехи, билети за театър или керамични фигурки, подарени им от скъпи за тях хора. За да разчисите у дома, разгледайте какво сте събирали с годините и подредете най-ценното в нови албуми. Ако искате да насърчите късмета си, разделете се със стари предмети от миналото, които ви натъжават. 
 
Лъв
 
Всички с тази зодия са прекалено суетни. Те държат много дрехи в гардероба си, нищо че не ползват голяма част от тях. Колкото и да ви е трудно, отделете време, за да прегледате от кои дрехи имате нужда и кои не. Освен тези, колито не ви стават, ще заделите и доста, които вече отдавна не са модерни. Така разчистването ще ви насърчи за нов шопинг, където може да си купите неща, които да повишат самочувствието ви. 
 
Дева
 
Хората от този знак пазят абсолютно всякакви бележки - било то от покупка в магазина или от месечни сметки. Така с течение на времето те трупат твърде много хартия, която заема адски много място. Освен това, ако им се наложи да намерят конкретен документ, се налага да ровят с часове. За да може да премахнат част от непотребните сметки, Девите може да си вземат по-големи органайзъри, където да подредят последните бележки, а по-старите да ихзвърлят. 
 
Останалите зодии четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Зодия КууууурууууфиилллВие обичате да си го бутате в джобовете на каките. Особено ако са каки с големи очи. Бихте им се изпразнилинаочите. Каъо цяло харесвате стегнатидупета и бихте чукалинаред, стига да беше възможно. Продължавайте даебетеяко и всичко ще е наред.

Спонсорирани публикации