На лов за находки - боти или ботуши?

Ето 5 актуални предложения за сезона
15 ное 2019 23:30, Криси Табачка
2
На лов за находки - боти или ботуши?
IStockphoto

От години прилагаме една и съща стратегия, която за нас работи най-добре – да обикаляме магазините преди големите намаления.

Това ни помага по няколко причини – първо, виждаме добре и на спокойствие какъв е асортиментът. Второ – можем да пробваме и да си набележим конкретни модели, които след това да поръчаме на намаленията онлайн. Така си спестяваме бутането, търсенето в хаоса (на намаления знаем какво става с дрехите) и най-вече – време.

За целта, направихме поредната обиколка, този път обаче за боти и ботуши.

Ето какво си харесахме.

Черни боти с перли

Ако има една тенденция, която особено много ни харесва, то това със сигурност са перлите. Някак ни носят усещане за Chanel, но, разбира се, в много по-бюджетна форма. Конкретно тези боти са страхотен начин да разнообразим класическия модел, но без да залагаме на твърде дръзки решения. Такива боти се комбинират лесно с всичко и със сигурност не остават незабелязани. Открихме ги в Zara.

Анималистичният принт

Преди години анималистичните принтове се смятаха повече за кич, отколкото за тренд. През последните няколко сезона модната индустрия ни доказа точно обратното и ги наложи като задължителен компонент от визията ни през студените месеци. И тъй като въпреки това може да бъде опасно да носим животински шарки (от гледна точка на стил), залагаме отново на по-умерен модел. В случая ботите са в топлите тонове и някак остава ненатрапчиво, но сексапилно. Открихме ги в Mango.

Още предложения за боти и ботуши, които да носите този сезон, вижте в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каква просташка снимка. Тая се е разчекнала като хаджийска порта. Отврат!
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Леле какъв груб чепик! Обаче в тон с гадната стойка.

Спонсорирани публикации