Топ 4 на най-коварните в зодиака

Някои действат подмолно и не признават приятелството
15 ное 2019 19:34, Иванка Гъркова
9

Патили ли сте си от хора, които ви гледат в очите, говорят ви мило, а после ви забиват нож в гърба неочаквано? Има много такива, които се пишат за истински приятели. Те не се срамуват от подмолното си поведение и след като излъжат един, без срам го правят и с други. 

Според астрологията, коварството в характера зависи от датата и часа на раждане. Ето кои четири зодии притежават тази лоша черта и как да се предпазите от тях: 
 
Овен 
 
Хората с този знак са свръхамбициозни и не притежават лоялност. Готови са да потъпчат дългогодишни приятелства и семейни връзки, само и само да постигнат своето. Коварството им се засилва, ако биват пренебрегнати от някой или се подразнят от чужд успех. 
 
Овните са коварни и подмолни с всички, но се гневят, когато имат нужда от помощ, а никой наоколо не иска да им подаде ръка заради онова, което са сторили. 

Телец
 
Мнозина завиждат на Телците за търпението им. Те не обичат караниците и гледат всячески да ги избягват. Засегнат ли ги на тема чест и семейство, те сдържат нервите си, но в един момент не издържат и са готови дори на отмъщение. Решат ли да действат коварно, никой не може да ги разубеди, че не бива да го правят. Умилкват се на хората и се държат хрисимо и когато никой не очаква, "удрят" точно в целта - слабото място на врага. 
 
Въпреки че са коварни, Телците държат на приятелите си и не ги предават. 

Близнаци 
 
Те са непридвидими, защото сякаш имат два характера. Може да кажат едно, но после да извършат съвсем друго. Близнаците не са злонамерени по принцип, но неуважителното държание на хората към тях може да ги направи доста коварни. Те са готови на всичко, за да може виновниците да си получат залсуженото. 
 
Останалите зодии четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Всеки има две страни независимо от зодията ,но при някои наистина зодията характеризира много точно характера на хората. Скорпион токсични,Близнаци безпардонни и двуйлични,Козирог нарцистичен материалист. Останалите са бледа сянка по отношение на тези три зли до жестокост зодиакални знаци.
7
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Специалистите по фалшивите сценарии са скорпионите! Решат ли да почернят някой свят ще ви се завие, използват всякакви средства...
6
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най- зли, отмъстителни и коварни са подмолните скорпиони! те манупулират, клевтят, лъжат, настройват, обиждат, създават несъществуващи проблеми с интриги...подтискат хората, докато не ги смачкат и не им създат комлекси. Просто не трябва никога да общувате с тях! не се шегувам
5
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе кви глупости сте съчинили за телеца??? Както казва човека по- долу, предадеш ли телец, той просто те зачерква завинаги от живота си и това е! И аз бих направил същото!
4
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За Овена е вярно, дори майка си ще нагрубят или предадат, за да стане на тяхното.
3
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
телците не са подмолни ще ти обърнат носа с ноздрите нагоре само като разберат и са уверени в непристойното поведение на този който се прави на приятел....
2
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Телците държат първенството по мързел, чревоугодничество и измисляне на фалшиви сценарии.Неприятни, груби, пезпардонни тарикати. Страх ги е да не настинат и да не се минат.
1
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
100% е вярно за рибите - завистливи, мнителни и подмолни.

Спонсорирани публикации