Коя е най-лошата черта на мъжа според зодията?

Близнаците не държат на думата си
18 ное 2019 19:17, Иванка Гъркова
6
Коя е най-лошата черта на мъжа според зодията?
IStockphoto

Мъжете са от Марс, жените - от Венера. Всеки си има своя начин на общуване с другия пол. Едни обичат романтиката, други мразят вечери на свещи и празни обещания. 

Смята се, че жените са по-претенциозни в избора си на половинка. Поради предишни разочарования, те са по-предпазливи и не се доверяват на всеки.

Вижте кои са най-лошите черти на мъжа според зодията: 

Овен

Твърде упорити. Мъжете от тази зодия са безчувствени и ароганти. Ако не държат на връзката, те могат да използват една жена само и само, за да се домогнат до целите си. При това обожават да спорят и карат половинката си да се чувства неудобно, защото смятат, че винаги са прави. 

Телец

Както се казва: "Тихите води са най-дълбоки". Изглеждат дружелюбни, но не си мислете, че ще ви носят на ръце. Те могат да ви вдигнат нервите с непрестанното хленчене, както и да ви развалят настроението, казвайки, че те нямат вина за нищо. 

Близнаци 

За тях важи израза: "Вятър ги вее на бял кон". Могат да ви обещават какво ли не, но най-лошата им черта е, че не държат на думата си. Близнаците могат да се кълнат, че ще свършат нещо, но после да ви разчароват с бездействието си. 

Останалите зодии четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има ли добра?
1
5
 
10
 
! Отговори
Митко 19см преди 4 години
За най-лошата черта незнам, но най-хубавата е тази, дето разделя ду.пето МУ на две. Там, където се целя аз.

Спонсорирани публикации