Руски милиардер блъснат от три коли на Острова. Убит ли е?

49-годишният Обрететски е разхождал кучето си, когато бил ударен
5 дек 2019 16:15, Нели Христова
137
Руски милиардер блъснат от три коли на Острова. Убит ли е?

Преди една седмица руският милиардер Димитрий Обрететски излиза да разхожда кучето си в британският град Сурей. Но така и не се прибира.

Преди седмица полицията в града обявява, че мъж на около 40 години е бил блъснат от кола. Оказва се, че това е именно 49-годишният Обрететски. Според данните на властите, в инцидента са участвали три коли.

Днес приятелят на бизнесмена Павел Бороков се усъмни, че той най-вероятно е убит. По думите му, Обрететски от дълги години живял във Великобритания, но често се връщал в Русия.

"Знаете, хората на Острова карат внимателно. Не изключвам, че елиминирането му е било планирано“, казва Бороков пред руското издание Life. Това е поредната мистериозна смърт на руски гражданин. Още повече, че се случва, когато отношенията между Русия и Запада са изключително обтегнати.

Тримата шофьори, които са участвали в инцидента са спрели на мястото. Полицията е иззела кадрите от камерите в колите. Кучето също е загинало в катастрофата.

Димитрий Обрететски е натрупал своето състояние във Волгоград след разпада на Съветския съюз, преди да се премести във Великобритания със семейството и децата си. Той се превръща в герой за руските футболни фенове, след като кадри от Евро 2008 показват, как развява руския флаг сред море от холандски привърженици. Тогава Русия побеждава Холандия с 3:1.

Според властите Обрететски е бил в кома в продължение на няколко дни преди да почине.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
2
 
1
 
! Отговори
СТАЛИН преди 4 години
ако живееше в града герой Москва щеше да е жив а той предател страхливец избягал
114
0
 
4
 
! Отговори
osvedomen преди 4 години
Niama grad Surey v UK. Stava duma za grafstvo Surry. E-e-e-eh, jurnalisti...
113
4
 
4
 
! Отговори
Грамотна преди 4 години
До MY *** YANKOМного ви пречи Путин, а??
112
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Докога БългариЧовече, пий си хаповете и го давай по-спокойно......хаха
111
1
 
5
 
! Отговори
невероятно,но факт! преди 4 години
От английските разследващи е установено ,че кучето е било силна опозиция на Путин и затова се предполага ,че е убито от агенти на ФСБ!Милиардерът е колатерална/съпътстваща /жертва!
110
11
 
7
 
! Отговори
Докога Българи преди 4 години
Докога Българи, сайтове като днес.бг, повечето уж български телевизии, разни небългариродени тук, но не с българско самосъзнание ще ни занимават с най голямата клоака ипрестъпническа държава, така наречената русия...тези руски *** са най големите длъжници на България и въпреки всичко работят постоянно срещу нея!...ще се радвам, ако тези *** изчезнат от лицето на земята.
109
1
 
3
 
! Отговори
kjb b преди 4 години
И още нещо графството Съри е много привлекателно място за живеене на всякакви видове милионери / спортни, филмови, петролни, за крадливи - те си знаят/
108
0
 
3
 
! Отговори
kjb b преди 4 години
Съри е графство, разберете - графство, като област в БГ. Част от югозападен Лондон попада в графство Съри. Няма квартал Съри в Лондон!
107
7
 
5
 
! Отговори
MY DICK YANKO преди 4 години
Джуджан е възприел нова тактика на убийства. Прави го УЛТРА ОЧЕВАДНО, че е той и после обяснява: Абе вие луди ли сте да го убием толкова очевидно? Ако бяхме ние, щеше да е нещо по-така...по-засукано и незабележимо. А истината е, че го прави така, защото първо е по-лесно и второ, не му пука. Той си има 200 милиарда (ама не рубли, а от ония, лошите капиталистически долари) и когато и да се оттегли, ще си доизживее в супер лукс живота
106
4
 
7
 
! Отговори
MY DICK YANKO преди 4 години
До kirezaИди им кажи на разследващите, че вече си решил случая, да не се мъчат. После дядо, си сипи доволен една блага ракийца, хапни си малко пръжки и удари чело в иконата на Император Джуджан Първи
105
11
 
8
 
! Отговори
kireza преди 4 години
Убиииииттт.....МИ-6 ги трепе,както уби Георги Марков,после хваща някой обратен и го обявява за убиец на руското ГРУ,макар че ГРУ не съществува вече 8 години...Ей подли ингилизи,спомнете си позора от Дойран и 60000 англета,които така и оставиха там белите си кости.....
104
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво да се прави,професията "руски милиардер" си има своите рискове.
103
4
 
6
 
! Отговори
казах преди 4 години
Ами да ти кажа, байовото, защо такива бягат на Запад. Бягат с откраднатото, с това което са плячкосали от труда на милиони хора, бягат ***,като оня гардобиер березовски, и като него още десетки сфамилии завършващи на ...ски.
102
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На български името на града е Съри. Изписва се това, което се чува, а не се транслитерира изписването.
101
4
 
8
 
! Отговори
карма преди 4 години
Ограбил е държавата, оставил е в мизерия хиляди семейства "милярдера" и сега е настъпил часът за разплата.
100
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
много хора могат да крадат държавното, ама ако накривиш шапката на някого после ще плащаш. или е спрял да се отчита, както е обещал, или е някаква стара сметка за уреждане. такива Англия не ги спасява, руснаците и на луната ще те намерят. Абрамович защо е добре, защото се отчита на когото трябва.
99
2
 
10
 
! Отговори
haha преди 4 години
Не разбирам какво искате да кажете с въпроса си "Убит ли е?". Хора могат да бъдат убити при различни обстоятелства, да кажем в Пътно Транспортно Проиcшествие (ПТП), Самолетна Катастрофа и така нататък. Та пак до заглвието ви - ако "милиардера" е умрял 100% тое е убит в ПТП ако не е умрял, тогава явно не е бил убит.
98
11
 
17
 
! Отговори
До 96 преди 4 години
На запад Бягат престъпницте които руските закони вече ги преследват за кражбите които извършиха 90-те Тези *** запда ги приема с отворени обятия . Чеченски терористи и други престъпнци . Той запада е изграден от престъпнци..
97
0
 
6
 
! Отговори
Пенчо преди 4 години
До sdПринцеса Даяна?
96
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Англисйките тайни служби, класика, убиха и Марков, Живков хитро го беше направил двоен агент!

Спонсорирани публикации