Джошуа прибра 50 млн. паунда за боя над Руис, наред е Кобрата

Мениджърът на Пулев: Сега идваме ние
Обновена: 8 дек 2019 13:11 | 8 дек 2019 13:05, Александър Попов
62
Джошуа прибра 50 млн. паунда за боя над Руис, наред е Кобрата
Снимка: Reuters

Антъни Джошуа си върна шампионските пояси във версии IBF, WBA и WBO  в реванша срещу Анди Руис. Триумфът му бе подплатен и с рекорд - той взе лъвския пай от паричния фонд на мача - 50 милиона паунда.

Това е най-големият финансов бонус, получаван от 30-годишния британец. По този начин само с един мач Антъни Джошуа удвои богатството си, което до момента се изчисляваше на 42 милиона паунда.

Анди Руис пък ще вземе 10 милиона паунда за мача си срещу Джошуа. Голямата разлика в парите се дължи на факта, че повечето финансови детайли са били уточнени още в договора за първия мач, където е имало специална клауза за провеждането на реванш.

Освен това Антъни Джошуа и Анди Руис ще получат допълнителни пари от приходите, свързани с абонаментите за телевизионното излъчване на мача. Очакванията са всеки от двамата да вземе по малко повече от 1 милион паунда.

Междувременно мениджърът на Кубрат Пулев – Ивайло Гоцев, заяви, че следващият боксьор, който трябва да се бие с Антъни Джошуа е именно българинът.

Джошуа взе реванш от Руис и си върна световните титли

Гоцев акцентира, че вече има гарантиран мач между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър, поради което системата е такава, че битката за пояса от IBF трябва да е именно с Пулев.

"Не вярвам да видим реванш на реванша. Пак имаме лицето на бокса – Антъни Джошуа, който се боксира брилянтно. Направи бой, който трябва да спечели на всяка цена. Имаме шампион, така че на 22-и февруари има мач между Фюри и Уайлдър, така че ние идваме наред", сподели Гоцев пред Diema sport 2.

Всичко за двобоя между Джошуа и Руис четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дърварят Фюри ако влезе в топ форма, ще победи Уайлдър февруари по точки. И ще стане интересно за мач с Джошуа и за притежание на всички пояси в тежка категория....както навремето Ленъкс Люис го направи. Лошото е че Тайсън Фюри може да се отпусне защото си е наркоман и не знаеш кога може да е във форма и кога не.
57
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 57 Ха-ха- ха, коментирай си любимия Путин и Русия и не коментирай неща от които не разбираш. Анди Руис не случайно беше световен шампион и Джошуа си взе поуки от първия мач и го надигра със стратегия снощи. Същото стана и при Уайлдър с Ортис на реванша, само че там Уайлдър имаше късмет да нацели както си трябва кубинеца и да го нокаутира. Джошуа и Уайлдър вече играят с голяма стратегия, а не се впускат на всяка цена да нокаутирват от първия рунд. Научиха си урока и двамата през годините.
56
6
 
14
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Ако Кобрата поне за един рунд забрави хпредпазливия си и пресметлив стил и се хвърли в близък бой върху Джошуа този анаболен манекен ще падне.Джошуа не носи на бой и е страхлив.Всеки път, когато Кюфтето замахваше по-зверски очите на Джошуа се ококорваха изплашено.Кобрата може да го бие.Преди не вярвах, но в двата мача с Руис се видя, че анаболния манекен е твърде далеч от великите боксьори.По-скоро прехвалена работа.
55
2
 
8
 
! Отговори
толуп преди 4 години
Кобърът ще го опраска тоя абориген и ще пита за следващия !
54
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На *** ще му дадат 1М да играе боксова круша...отново
53
4
 
11
 
! Отговори
Ко преди 4 години
Джошуа има дълги ръце, много по-дълги от Руис. И да, определено е лесно да спечелиш със стратегията на строгата дистация, но това не е шампионско. Такава стратегия би трябвало да върви и с памперс.
52
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя Джошката, ако ще и а се наака Кобрата немое го бие.
51
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много бе !
50
1
 
12
 
! Отговори
Кобрата определено преди 4 години
има шанс срещу тоя. Голям калитко излезе. Толкова реклама, толкова милиони и накрая пенсията Поветкин предложи сто пъти по-добър сблъсък. Горкия Руиз беше разбит в това състезание по надбягване. Ако беше стигнал поне до две, три сериозни размени щеше да има пак танца на пияната тояга.
49
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Александер Узик е претендент за WBO пояса , Пулио е претендент за IBF , Уайлдър или Фюри едва ли , кой ще е следващия избира Джошуа , според мен ще избере най слабия демек нашия ***.
48
0
 
10
 
! Отговори
Martin Bormann преди 4 години
Следващия мач на Жошуа е срещу Олександър Усик. От WBO са му поставили ултиматум, че ако не се бие с него губи тоя колан. Трети мач с кюфтето няма да има. Херн е хитра лисица и знае, че гони по големи неща за да слага такава клауза в договора. Руиз няма думата в случая, другото е празни приказки. Кубрат седи и чака на опашката макар, че е номер едно претендент на IBF, то не не си дават много зор за сега пък и той взе парите от Херн за да симулира контузия за мача в Кардиф и всичко е пито платено
47
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След мача едноклетъчното на снимката тръгна да разтяга локуми как бил следвал инстинктите си и тем подобни глупости. Ако беше вярно, Кюфтето нямаше да го влачи по ринга като съдран чувал предната среща. Добре, че е имало кой да стратегия на джошуа, че иначе мексиканеца пак щеше да го погребе.Ама нищо де- Уайлдър ще му обясни на тоя клоун кой е истинския шампион, (ако Джошуа пак не избяга от бой с Уайлдър).
46
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Говори се, че следващия мач на Джошуа ще е на лекоатлетическа писта за бягане.
45
3
 
26
 
! Отговори
Фенъ преди 4 години
Какъв бой бе, че той се криеше по ъглите и подскача като кокошка 36 минути.
44
0
 
8
 
! Отговори
хихик преди 4 години
50 милиона, и 10 за данъци , да сме точни
43
2
 
14
 
! Отговори
бг преди 4 години
Ако бях аз, за 50 милиона - за сънната артерия щях да го захапя
42
3
 
8
 
! Отговори
az преди 4 години
Смях в залата. Тоя да не е чалнат да се бие с Плюлю? Кой ще го гледа тоя мач?
41
3
 
7
 
! Отговори
az преди 4 години
Смях в залата. Тоя да не е чалнат да се бие с Плюлю? Кой ще го гледа тоя мач?
40
0
 
33
 
! Отговори
До 39 преди 4 години
Излез ти срещу Руиз, де.Нали каза, че и ти можеш така.Хайде. Гарантирани 6секунди живот имаш.Аман от големите разбирачи.Сигурно и срвщу Федерер можеш да излезеш...и срвщу Барселона да играеш...така отстрани...сугурно си най големия майстор.
39
0
 
9
 
! Отговори
Пич от класа преди 4 години
Значи ако следващия не е кобрата, титлата се овакантява и федерацията прави мач между кобрата и следващия в ранг листата на IBF.Което прави кобрата с много по големи шансове да стане шампион.Не че Ковняцки е слаб боксьор но класата му е в пъти по ниска от Джошуа .След това Хърн сам ще го потърси за битка между тях ,защото Джошуа няма вече да притежава титлата.

Спонсорирани публикации