Новите SS-овци: Самозваните шерифи по улиците на Берлин

Ние сме хора, които обичат родината си, твърдят те
10 дек 2019 21:00,
113

Трима мъже от германската Националдемократична партия патрулират по улиците на столицата Берлин, предвождани от многократно осъждания екстремист Себастиан Шмитке.

"Определението десен екстремизъм винаги ми е звучало странно. Ние сме хора, които обичат родината си, които се застъпват за своя народ. Безразлично ми е как ще бъде наречено това", отсича самият Шмитке пред DW.

Изявите на самозваните граждански отряди много напомнят на нацистките прийоми. Случайност или не, дори името им на немски "Създайте защитени зони" - Shaft Schutzonen се съкращава на SS.

Патрулиращите бият на очи в центъра на Берлин. Някои минувачи ги приветстват за това, че бдят за сигурността, тъй като полицията не е достатъчно. Повечето граждани обаче са критично настроени към гражданския отряд на националдемократичната партия.

"Не приемам Националдемократичната партия, а от защитени зони нямаме нужда, тъй като имаме полиция, която си върши добре работата. Напълно излишно е да имаме хора, които да си играят на стражари и апаши", категоричен е един гражданин.

Цифрите също говорят против гражданските отряди. Защо обаче те стават все повече и повече в Германия?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
1
 
1
 
! Отговори
човек преди 4 години
Само за сведение на посрещачите, в редиците на оригиналната SS организация на Хайнрих Химлер са приемали освен чисти арийци също така индийци, араби и какви ли още не!Химлер е бил вманиачен по индийската култура и история, дори свастиката е на почит в Индия. Хитлер не е бил ентусиазиран особено от идеите на райхсфюрера, може би защото много от индийците са били чepни като бpикe.ти, но е бил принуден да го търпи.
83
2
 
1
 
! Отговори
Българи преди 4 години
Какви ss-ци пък става от вас българите що се пъхате между шамарите забравихте ли че сте от монголия и вас ше ви отговарят в камерите *** *** хахаха
82
1
 
5
 
! Отговори
К преди 4 години
Бих де записал и аз
81
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Schutz Staffel"Новопоканените бродят като глутници, от по ми имам 6-7"Те може да са по 6-7 ама са *** и трима нормални човека могат да ги бият лесно. Онея мижитурки само жени нападат.
80
1
 
6
 
! Отговори
Дерибей преди 4 години
"важното е да не е зелен *** либераст, неговия враг номер 1 в живота"Кво бе, да не ти се дръпна кафявото сега, че току-виж наистина и тук плъпнат отряди. Петнайсет години некви маскирани кандидат-нинджи джафкат по улиците за щяло и нещяло, трошат дето им падне и после се крият под завивките... А сега като махалото свърне наопаки, сте все мирни, кротки, благородни... Еми, квот сте дробили, дяца, туй ще сърбате.
79
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И ние се нуждаем от есесовци!
78
1
 
12
 
! Отговори
SS преди 4 години
А тука кога ? В парламента в махалите . И тука има нужда . Малко сигурност кой ще откаже ???
77
7
 
3
 
! Отговори
Маляка преди 4 години
Кви отряди бе мушмороци немците не са способни да водят модерна война.Нямат силички кой ще нападнат.Та те едни гърци ще ги бият до посиняване.
76
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
абе на българина му дай да оплюва, да мрази, да обижда, все да е наопаки на фактите, а истината каква е - не го интересува. важното е да не е зелен *** либераст, неговия враг номер 1 в живота.
75
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
на какво основание се радвате на тези отряди, те и вас не ви искат. ако има как ще ви изгонят, но нямат такава власт. нашенци се зарадвали на отряди.
74
0
 
10
 
! Отговори
gf hf mf :> преди 4 години
Каква е крайната цел на занятието? Да се стигне отново до война в Европа? Кой ще поеме отговорност, ако това стане? Нещо назрява, с тези протести не само в Европа, но и на различни места по света. Да видим до кога ще продължаваме така с тази толерантност... :)
73
2
 
23
 
! Отговори
Циник преди 4 години
Есес - се превежда от шутцщафел...а иначе наглеещите афганистански , арабски, и африкански Лежанци -са като конниците на Апокалипсиса - идат , и носят смърт и разруха със себе си!Вчера по държавното немско радио - Клановата (арабска)престъпност стигна и дълбоката провинция! Полицаи биват проследявани до домовете им , и заплашвани - "Ние знаем къде учат децата ви! Миналата година въоръжени от Ливански клан нахлуха в полицейски участък в Берлин - лъжите на официалните медии вече не са достатъчни!
72
2
 
7
 
! Отговори
До Арабина преди 4 години
Въпросът не е до арабин или турчин, въпросът е кой спонсорира и предизвиква емиграцията.Въпросът е кой приклива и не инкриминира престъпленията извършени от подобни групи - без значение дали са местни или чужди. И едните, и другите са ЖЕРТВИ.Отговорът е, че са финансирани, въпросът е от кого и защо.Някой има интерес от прикрити престъпления, и същият този има интерес от групи защитаващи местно население, въпросът е КОЙ?Функция на държавата е да прилага еднакво ЗАКОНЪТ!Мислете мащабно...
71
0
 
10
 
! Отговори
От Арабина, турчина преди 4 години
И .....Затова хората го мислят, и искат да няма нападения над гражданите от тези гнусни бежанци и окопани, в социалната сфера емигранти.. Защо ли? Ми не знаем защо има в Германия патрули защото полицията си върши мноог добре работата... Мишки сте
70
1
 
10
 
! Отговори
Ели до 80 преди 4 години
Имаме преди 1905 американска, френска, английски революции....И не само - проследете хронологично революциите, и ще откриете общото...Мислете по-глобално, не се вторачвайте в едно събитие, и тогава цялата картина от само себе си изплува на "повърхността" и ще съумеете да я сглобите в съвременността.Не е толкова трудно.
69
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това са движения, които се плащат от Кремъл.
68
5
 
7
 
! Отговори
Ели: До вълната преди 4 години
И затова много малко българи знаят че Сорос е персона нон грата в Израел.В същото време той спонсорираше "династиите Клинтън и Обама" - една от последните речи на Тръмп.Питайте каква е разликата между фарисеи - осъдили Христос, садукеи - храм Соломон - че всеки чужденец е приет в Храма, есеи - ръкописи Кумран и халдеи - Сорос, Тамплиери, ордени.Няма как на непросветения да налееш информация и мозък.Най-лесно се манипулират младите "нацисти и терористи"!Чете се денонощно и се спи малко.
67
6
 
4
 
! Отговори
Ели: До вълната преди 4 години
"Вълната" е контролирана в "политическия живот" и спонсорирана.В политиката и историята няма случайности.Използват се примитивни групи непожелали да се образоват и законно да променят дадена политика, затова при всяка една революция и преврат се унищожава интелектуалния елит - за да може да се насади първобитната идеология - каквато и да е лява, дясна обслужваща елитите.Хората които нямат време да четат и финанси да се образоват стават пушечното месо на тези елити.Со кратце за реФолюциите.
66
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всяка голяма вълна се ражда от съвсем малка вълничка и като стане голяма вече връщане назад няма .... Просто помита наред.
65
1
 
25
 
! Отговори
да преди 4 години
Берлин има още едни самозвани шерифи, за които никой не смее да пише. Ходят едни брадати шерифи с чували върху смрадливите си тела, и правят забележки на германките как са облечени. Но едни други самозвани граждани на Германия, които наричат себе си политици и лъжат, че защитават интересите на германеца, скрити зад имения и бронирани коли, не усещат как с простотията си водят Германия към националсоциализъм.

Спонсорирани публикации