Крадци не успяха да задигнат кола, защото е... с ръчни скорости!

Полицията ги залови на местопрестъплението
11 дек 2019 21:43, Нели Христова
31
Крадци не успяха да задигнат кола, защото е... с ръчни скорости!
Снимка: Pixabay

Колите с автоматични скорости бързо завладяват света. Но докато в САЩ те са повече от 50% от всички автомобили на пътя, то в Бразилия процентът е значително по-малък. Което прави вероятността някой апаш, който си е наумил да краде коли с автоматични скорости, да попадне на такава с ръчка и... да се изложи.

Такъв е заснетият от охранителна камера куриозен случай.

Мъж и неговият съучастник планират като по учебник кражбата - избират тясна, безлюдна уличка, където жертвата няма да намери помощ. На хоризонта се появява нов Renault Duster.

Мъжете блокират пътя му, принуждават собственика да излезе и се опитват да отмъкнат колата. Но попадат на трудност - скоростната кутия е ръчна, а крадците не умеят да боравят с нея.

Апашите така и не успяват да тръгнат, а лекият наклон, на който се намира колата, далеч не им помага. Те стигат до там, че да потърсят помощ от жертвата си, но вече е прекалено късно - тя е избягала и е повикала полиция, която успява да ги задържи на място.

Още новини от света на автомобилите четете на сайта на Automedia.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По всяка вероятност няма никаква връзка със скоростите, най вероятно колата е била с безключово запалване и собственикът е избягал с ключа. Когато ключът се отдалечи от колата двигателя продължава да работи но не може да се задвижи.
22
1
 
6
 
! Отговори
edin преди 4 години
Ей съсипаха ги тези коли, едно време какви коли имаше
21
3
 
7
 
! Отговори
До коментар 18 преди 4 години
Редактора еюси е разглеждал клип в YouTube и му е харесал о е съчинил нещо набързо.Вместо да пишат за истински новини те гледат клипове и си смучат статиите от пръстите, но виж колко шарана сме тук, така че има ефект.Днес е лесно да имаш новинарски сайто. Преписваш от други медии и пускаш новини, които са давали предната вечер по телевизията и готово. Не забелязвате ли, че казват нещо във вечерната емисия и на другия ден чак го пускат в интернет изданията
20
4
 
1
 
! Отговори
До коментар 23 преди 4 години
Като почнете за всичко да плюете партиите, дори и за нещо забавно е меко казано идиотско. И как под всяка статия има някой, който когато плюе по партиите съчинява новк думи, които никога не звучат интересно, но напротив даже са банални.Как го измисли комуногерберисти?
19
0
 
13
 
! Отговори
Хаха преди 4 години
Това беше яко!На мен ли така ми се струва или апаша викаше собственика да му обясни какво да прави?
18
5
 
5
 
! Отговори
язе преди 4 години
Консуматори с прави черва! Една кола не могат да гепят като хората! За това хотата са казали Произведено в УСА.
17
1
 
25
 
! Отговори
РВ преди 4 години
До телепотиране.В Бразилия полицията всъщност са военни с автомати. Движат се на групи от минимум 4 човека. Това е заради огромната престъпност. По фавелите е страшно. Виждал съм и военни полицаи в Доминиканската Република и в Колумбия. Напълно реалистичен ми се вижда този клип. Говорим за място където ти дърпат часовника от ръката докато се возиш в автобуса и си си изкарал ръката отвън( там на автобусите им се отварят прозорите)
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Явно са се заложили и дебнат полицаите,може да има редовен обирджия там и са му направили капан.А с какви скорости е колата не се разбира от клипа.
15
1
 
7
 
! Отговори
пепи преди 4 години
Може пък да има някаква система против кражба.Или собственика да е отмъкнал ключа.
14
0
 
14
 
! Отговори
ha преди 4 години
До егатиТе там тъй спят и като ги събудят са вече в акция. Ама повече в акция ми се вижда този който е преписвал статията. Щот хем не знае за какво става въпрос, хем си мисли че знае език че да превежда от него. Тоя сайт от ден, все по непотребен става
13
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това не в кражба а обир. Има използвана сила срещу човек. Дано някога схванете разликата. Тези думи не са синоними, поне според НК.
12
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая журналистка сигурно не знае и таблицата за умножение...
11
2
 
24
 
! Отговори
главния редактор преди 4 години
като пишете статия после четете ли си я?
10
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В някои държави при появата на полиция апашите не бягат.Няма смисъл,и е винаги по-добрият вариант.Но другаде не е така,особено ако апашите са видимо въоръжени.
9
1
 
27
 
! Отговори
Провинциалист преди 4 години
Авторът сигурно е искал да напише, че колата НЕ е с ръчни скорости, т. е. е автоматик и затова не са могли да я подкарат.
8
0
 
25
 
! Отговори
Предположение преди 4 години
Тоя с качулката и автомата излиза от колата и се обръща назад и вика на собственика на колата: Кажи, как да я подкарам, бе!Муахааххааха...
7
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Видяхте ли как се просна на земята преди полицаите да го доближат.Интересно защо ли ?
6
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Първия абзац кърти от простотия...Хем колите в Бразилия повечето са с ръчни скорости...хем пък апашите не можели да подкарат такава кола. ***, ще ме умориш!
5
6
 
16
 
! Отговори
Дон Чичио преди 4 години
И откъде става ясно, че е с ръчни скорости?И защо да не я кара? Доста добре си я кара крадеца.Автора на статията - сменяй дилъра, шмъркаш некачествен бял прах.
4
2
 
39
 
! Отговори
объркани в превода преди 4 години
от китайски ли е този превод и сега крадците на автоматични ръчки ли са свикнали и както пишат в началота в бразилия няма автоматични

Спонсорирани публикации