Телец, Рак... Кои зодии ще пътуват много през 2020-а?

Някои ги чакат приключения, ако не си правят големи планове
11 дек 2019 22:10, Иванка Гъркова
7
Телец, Рак... Кои зодии ще пътуват много през 2020-а?
Снимка: IStockphoto

Имахте ли възможност да пътувате през изминалите месеци? Правейки си равносметката за 2019-а, може би мнозина ще заключат, че не са пътешествали толкова, колкото им се е искало. А причините за това са много, но основната са финансите, които са необходими за това. 

Според астролога Сюзън Тейлър, голяма част от представителите на зодика ще скъсат с някои свои стари навици и започнат годината на чисто, правейки някои промени. Ето защо тези, които са си набелязали някои прекрасни кътчета в страната или чужбина, които за пореден път не са успели да видят, време е да приготвят багажа и си купят билети. 

Вижте кои четири зодии ще пътешестват най-много през 2020:

1. Телец - нищо не може да го спре!

Скъпи Телци, 2020-а определено ще бъде вашата щастлива година, защото всички онова, което сте запланували, ще стане реалност. Вие винаги сте държали на своята независимост, а през следващите няколко месеца ще имате възможността да се почувствате истински свободни, пътувайки където си искате. Уран ще ви ръководи и кара да избягате от реалността, при това на места, за които само сте си мечтали. Опознаването на нови традиции и култури ще бъде идеалният лек за вас. 

2. Рак: Ще ви се възхищават на куража

Вие сте от онези хора, които се наслаждават на домашния уют, но през 2020-а ще се наложи да се разделите с него, за да осъществите мечтано пътуване. Вашата решителност и непоколебимост ще бъдат подложени на изпитание за пореден път. Където и да решите да пътувате, ще имате подкрепата от вашите близки, които ще ви се възхищават на куража. 

Останалите зодии четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
0
 
! Отговори
Заслужилите преди 4 години
Артисти и артистки пак ще ги разхождат па света.
3
5
 
0
 
! Отговори
bye bye ганю преди 4 години
Като не сте, ще си стоите в мухлясалите панелки и ще храните тиквата и кратуните, ще дишате чистия сф въздух и ще пиете от чистата пернишка вода, ако дойде.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тук няма жива душа, защо така?
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Здраве, здраве и пак здраве. :)