Ватикана в криза, Джъд Лоу идолизиран... HBO пусна пълен трейлър на "Новият папа"

Пий XIII се събужда след комата не просто почитан
13 дек 2019 09:05, Нели Христова
8
Ватикана в криза, Джъд Лоу идолизиран... HBO пусна пълен трейлър на "Новият папа"
Снимка: IMDB

Точно месец преди премиерата на "Новият папа", HBO представиха пълния трейлър на очакваното продължение на "Младия папа".

"Нека пръв хвърли камъка този, който е безгрешен."

В новия трейлър става ясна съдбата на папа Пий XIII (Джуд Лоу), който изпадна в кома в края на сезона на "Младия папа". Той се събужда вече "не просто почитан, а идолизиран" от вярващите.

Още по темата

"Ватикана е в криза"

Църквата се оказва в още по-голям хаос, тъй като тя вече си има нов папа - Джовани Пауло III (Джон Малкович). Лени Белардо има намерение да си върне папската корона, но Джовани Пауло няма намерение да я пусне.

Първите два епизода (от общо девет) ще са налични в HBO GO от 22:00 часа на 10 януари. Следващите епизоди ще дебютират по два всеки пореден петък, а телевизионното излъчване ще бъде всеки вторник от 21:00 часа, като премиерата е на 14 януари по HBO.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
БКП:Бойко FAKE COPY преди 4 години
Еми, като ви се свидят парите няма да ви дадат коледни бонуси за нови жартиери, а ще си оправите телевизията. Щото, ето хората филми заснемат в 2К, 4К. След година ще има 5К.
7
0
 
0
 
! Отговори
БКП:Бойко FAKE COPY преди 4 години
Облагай с високи такси тези, които не искат да се ъпгрейднат.Ква е тази телевизия. Заради тия гала вечери на тия ти ми миски-метеороложки нямат пари да излъчват поне HD качество на сигнала.Трябва да има данък - стара технология.
6
0
 
0
 
! Отговори
БКП:Бойко FAKE COPY преди 4 години
Заснет е 2К. Бойко се чуди от къде да вземе пари, обаче никога няма да обложи неговите медии21 век,Нов***ТВ е единствената нац. тел. с размазана картина и ниско качество. Това води до увреждане на зрението. Време е да се направят промени в лицензията за такива телевизии и кабеларки. Ако излъчваш 4К цената на лиценза да е ниска. Ако излъчваш ниско качество цената на лиценза да се увеличава.Колко сложно е това? Масово всички телевизори в магазините са вече 4К.БНТ, БТВ всички са HD-супер качеств
5
3
 
3
 
! Отговори
Хм ! преди 4 години
Не съм католик,но....този филм/ без да съм го гледал/ ще е някаква гавра с вярата,започвайки оттам,че двамата основни артисти..Джъд Лоу и Джон Малковитц/ч/ са евреи.
4
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На истинските вярващи не им трябват папи и светии!
3
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
начеее с Ицу си пихме ракията една вечер и той ми кааа, че тия всички глупости с църквите в негова чест са бизнеса на братовчед му, Кирил Витлееймски, искал и той да намаже от цялата работа с поклонничеството. тъпо му е и на него, ама ко да праим, такъв е живота. иначе навремето некой си Тодор Живковитлееемски му бил платил 10 гроша да праиТашаци че да падне демократичното правителство на римския император. Комунисите на Тодор искали да завземат властта и затуй въвели еднобожията религия
2
4
 
13
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Ватикана била главата, Църква Божия - Глупости на търкалета! - както викаше Шрек от клозета си...
1
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
яко, разнищете ти

Спонсорирани публикации