Коледен пуловер - как да изберете най-подходящия?

Избрахме за вас няколко предложения
14 дек 2019 14:00, Криси Табачка
1
Коледен пуловер - как да изберете най-подходящия?
Pixabay

Точно в този момент вероятно вече имате идея на кого какво ще купите от близките си. Коледната украса, трапезата на Бъдни вечер, постните ястия – всичко е измислено и остава само едно – да облечете своя коледен пуловер.

 
Независимо дали имате такъв от минали години или не, не познаваме човек, на когото му е излишен още един празничен пуловер.
 
За целта, за да ви улесним, редакторите на Tialoto.bg се разходихме по магазините и селектирахме и избрахме за вас топ 5 коледни пуловера, които да внесат магията на Коледа и през 2019 година!
 
Най-класическият модел за Коледа
 
На първо място винаги търсим класическият коледен пуловер. Той обикновено е или с Дядо Коледа, или със снежен човек. В случая, открихме такъв в Mango и меко казано си го „заплюхме“. Този пуловер е с 3D шал и шапка, което само ще направи празника ни по-весел и уютен.
 
Веселият пуловер за Коледа
 
Другият ни абсолютен фаворит е пуловерът, който не е просто коледен, но и особено креативен! Открихме такъв в Pull and bear и със сигурност бяхме впечатлени. Роднините може и да не възприемат модерния прочит, но нищо не може да се замени от пингвин с очила и странна симбиоза между мечка с еленски рога и звънчета.
 
Коледен пуловер с надписи
 
Тази година бяхме свидетели на модната тенденция, която доведе до мания с логата. Е, за Коледа нещата са малко по-различни, но тук влизат пуловерите с надписи. 
 
Още за най-актуалните пуловери за Коледа четете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Бат Ман преди 4 години
Вземете с еленчета или коледни елхички :D

Спонсорирани публикации