Дева, Рак... Кои са най-срамежливите зодии?

Някои се паникьoсват, ако трябва да заговорят непознат
18 яну 2020 12:45, Иванка Гъркова
10
Дева, Рак... Кои са най-срамежливите зодии?
IStockphoto

Срамежливостта е обичайна черта от характера на много хора. Те не се чувстват добре сред голяма компания, изпитват притеснение от говоренето пред публика и определено не обичат да са център на вниманието. Според астролозите, дали един човек е интровертен или не, зависи от неговата зодия.

 
Някои по-срамежливи хора се примиряват с какво ли не ежедневно, защото предпочитат да си замълчат, вместо да обясняват, че са на друго мнение. А когато става въпрос за излизане на срещи и обвързване, никога не очаквайте те да направят първата крачка.
 
Ето четирите зодии, чиито представители са най-срамежливи:
 
Дева
 
Може да се каже, че Девите са най-срамежливите в зодиака. Сред отрицателните им качества са притеснителността и прекомерната тревожност. Девите се славят с това, че изпитват неистова паника, когато трябва да говорят с някого по важен въпрос.
 
Ако излизате с тях, се въоръжете с търпение, защото трудно ще ги опознаете в самото начало. Те се притесняват да говорят с близките си, камо ли да се отпуснат и споделят нещо по-интимно с половинката.
 
Рак
 
Присъщо за хората от тази зодия е, че са добри слушатели. Те обичат да попиват чуждите проблеми, но предпочитат да не доминират в разговора. Те са срамежливи и нерешителни натури.
 
Още за най-срамежливите зодиичетете в Tialoto.bg 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
1 дето сте я сложили....срамежливи ама на обратно най нахалните и ат нахалните
7
1
 
1
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Мен ме е срам да си поискам?
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До по повод 2Да, така е.Но от моите наблюдения стигнах до извода, че някои кучета като че ли могат да изпитват чувство на неудобство, подобно на човешкото засрамване.
5
3
 
7
 
! Отговори
Имам колежка Рак преди 4 години
Държи се като много срамежлива винаги, когато иска да не се набута между шамарите и в този смисъл човек не бива да разчита на нея. Дори когато си й правил услуги, ако се наложи да каже нещо в твоя защита и на всичкото отгоре е била пряк свидетел на ситуации, които говорят в твоя полза, ще се изсули като мокра връв, ако преценява, че ако те защити, ще си навлече нечия неприязън. Всички я знаем каква е.Но когато не си е свършила работата и трябва ние да помагаме, хич не я е срам и дори е нагла.
4
1
 
4
 
! Отговори
по повод 2 преди 4 години
Козирогът просто прикрива несъвършенство и ранимост.Браво на козирога! Само той се осъзнава като несъвършен и раним. Другите са съвършени и ненараними. Според тях. Или според вас? Или неосъзнати? Или не им пука? Срамът е първото и затова най-човешкото чувство. Няма животно, което да се срамува . Когато *** и Адам опитали от дървото на познанието, видели, че са голи и се засрамили.(Смисълът не е единствено пряк.)
3
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не сме зодии
2
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Девите са с обратна захапка, лицемерно прикрита зад престорена стеснителност. Раците са стеснителни, докато не ти седнат на врата. Козирогът просто прикрива несъвършенство и ранимост. А рибите са в толкова големи противоречия със своето Аз и реалността, че объркването ги прави да изглеждат стеснителни.
1
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Девите не са срамежливи. Те са честолюбиви. Както пише Линда Гудман, стоят и чакат сами да дойдат при тях. Вероятно, за да бъде изборът на тяхна страна, да са в позиция, в която е малко вероятно да им откажат. Дават го тежкарски и отвисоко и винаги с възможност да ударят.

Спонсорирани публикации