Хари и Меган се отказват от кралските титли

Принцът и съпругата му връщат и обществени средства
Обновена: 18 яну 2020 23:05 | 18 яну 2020 23:00, Веселина Йорданова
85
Хари и Меган се отказват от кралските титли
Снимка: БГНЕС

Принц Хари и съпругата му Меган вече няма да бъдат действащи членове на британското кралско семейство и няма да използват титлите "кралски височества", обяви днес Бъкингамският дворец, цитиран от Ройтерс.

"Хари, Меган и Арчи винаги ще бъдат силно обичани членове на семейството", заявява кралица Елизабет Втора в изявление.

Хари и Меган обаче повече няма да получават обществени средства и ще възстановят сумата от 2,4 млн. бр. лири (3,1 млн. долара), похарчена за ремонта на резиденцията им.

"Признавам предизвикателствата, които трябваше да понесат като резултат от засиленото внимание през последните две години, и подкрепям желанието им за по-независим живот", заявява кралицата.

Тя допълва, че е особено горда от начина, по който Меган е станала част от семейството. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като върнат и имението или си го купят по пазарни цени, тогава да ми ги хвалите. А ако не им стигат парите да постъпят като всеки редови гражданин... има банки!
47
2
 
4
 
! Отговори
Хари е по умен от преди 4 години
всички англичани. Британците се мислят за каймака на света, а са най глупави, още робуват на една мухлясала бабка. Хари се осъзна и стана човек!
46
0
 
2
 
! Отговори
А сега сериозно преди 4 години
До Анонимен 36-Меган я чака съдбата на принцеса Дайяна..-Дреме им на Двореца за Меган. Тя няма нищо общо с Даяна, защото Хари не крон-принц. И не ги засяга толкова. Меган и Хари ще работят само професията - известни. Като Кардашиан и Парис Хилтън. Могат и като тях да захлебят от филчета за възрастни и със ***-освободени групови сцени.
45
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не са се отказали, а са им ги ОТНЕЛИ! Аман от заблуждаващи новини!
44
0
 
8
 
! Отговори
случаен минувач преди 4 години
Хари не знае колко гадно е да ходиш на работа, за да се издържаш. По-яко е да обикаляш за по час-два на ден за селфита и после да си разцъкваш у дома игрички.
43
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според мен, нещата ще се развият много по-банално. Няма да се стигне до сложни планове и трагедии.Въпрос на време е на Хари да му омръзне да се прави на работещ мъж, който издържа семейство. Освен това, едва ли Меган ще успее да го задържи дълго време.Златното момче ще се върне при семейството си, което ще му прости забежката. Мулатката ще получи тлъста издръжка, а бебето още след няколко години ще постъпи в пансион към някое училище за млади аристократи и ще вижда майка си от дъжда на вятър.
42
0
 
2
 
! Отговори
Спокойна преди 4 години
До гражданинХаролд всъщност е Хенри.
41
0
 
13
 
! Отговори
гост преди 4 години
Да карат внимателно в тунелите!
40
7
 
4
 
! Отговори
случаен минувач преди 4 години
Предполагам, че Харолд не иска да е патерица на брат си. Меган също е била подигравана от Кейт. Въобще двете кокошчици скараха братята.
39
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма нужда от катастрофи и многоходови операции, в английските форуми отдавна се пише, че Хари се дрогира. След сватбата му с Меган се вижда как на много от мероприятията е неадекватен. Дори Чарлз ги помоли да напуснат градинското парти в чест на рожденния му ден буквално минути след като започна.
38
1
 
11
 
! Отговори
гражданин преди 4 години
Харолд ще го намерят загинал при нелеп инцидент. Например, прекалил със сънотворни или спал на отворен прозорец. Нещо такова ... Няма да го катастрофират, ще бъде прекалено очебийно съвпадение.
37
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Навремето и Даяна си мислеше, че след развода си с Чарлз ще върти всички на пръста си, защото децата й са наследници на кралството. Забележете, че само араби-мюсюлмани се връзваха на акъла й. Само смъртта й я спаси от безславно падане в калта, където се беше запътила.
36
2
 
18
 
! Отговори
Тръба преди 4 години
"Малък, влажен, мрачен, потъващ остров край континентална Европа." (Ричард Улф)
35
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Импийчнаха ги преди Тръмп.
34
6
 
6
 
! Отговори
Pilot преди 4 години
Сега и нея ще я нагласят,като Даяна !
33
3
 
38
 
! Отговори
69 преди 4 години
Дворецът тесен се оказа за две кралици. Пепеляшка ще се връща на село.
32
5
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чудесно!!! Това означава ли, че ще спрете да ни занимавате с дразнещите им особи!?
31
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Меган я чака съдбата на принцеса Дайяна..............сега кралицата ще задейства английските служби и младата американка, актриса и бивша просититутка не я чака нищо добро!!
30
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега очаква рептилката- вещица и кралица Елизабета Втарая да спретне някой атентат на Мегън, на последната не й остава много живот, милото момииче...............ама така е , като влазнеш в едно рептилско семейство и започнеш да ламтиш за пари, имоти и титли!!!
29
1
 
17
 
! Отговори
Край преди 4 години
Голям праз- аз се отказах още с раждането си

Спонсорирани публикации