На йога с вино - кои са предимствата

Медитирането със спиртна напитка става все по-популярно
25 яну 2020 23:00, Дарена Найденова
18
На йога с вино - кои са предимствата
IStockphoto

Ако сте решили да започнете здравословен начин на живот през новата година, но все още не можете да се откажете от любимото си вино, то трябва да отидете до Мексико. Там предлагат метода „пияна йога“, който ви позволява да медитирате и тренирате с чаша вино до себе си.

 
Според „Lonely Planet“, в залата на Ели Уокър са позволени и други коктейли, както и книгите за астрология. Мястото е град Канкун, а „пияна йога“ е проект, създаден с помощта на туристическа компания. Името му е „New Year, Do You“ и позволява на участниците да се фокусират върху физическото и психическото си здраве докато си пийват любимите напитки и се опитват да разчетат астралните си карти.
 
В пакета „пияна йога“ е включен самолетният билет, хотелът, уроци по йога с коктейли, които може да избирате от специално меню, астрално четене, трезва сутрешна йога, семинар, който ще ви позволи да опознаете себе си, както и копие от книгата на Ели Уокър. Гостите могат да избират между това да прекарат времето си в упражнения на плажа, игри или пък да участват в други активности, които ще бъдат създадени след като Уокър се запознае с всеки от присъстващите. 
 
„Това приключение е за духовно-любопитни хора, които може би не са съвсем готови да се потопят напълно в 10-дневен период на йога и медитация с цел пречистване, но искат да разберат малко повече за вътрешното си аз и връзката си с природата“, казва Ели пред „Lonely Planet“.
 
Още за предимствата на йогата с виночетете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дарена, моля те спри да се излагаш с такива преписани статии. Какви йоги, какви вина те гонят ... това е западни измишльотини за онези 40 г неженени с кученца...
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Йога и вино,много върви.Особено ако има и шарена сланина за мезе.
4
1
 
7
 
! Отговори
Вълнаро преди 4 години
Знам ги тия клапанари по йогите, изповядват измислени идеологии, после отидат някъде на екскурзия и се утепат от пиене и ебанье. Скръб бате
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе засега ще я караме на вино без йога даге. Тя йогата не е заек да избяга.
2
2
 
3
 
! Отговори
Odpo преди 4 години
НА ЙОГА С РъКИЯ
1
4
 
5
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Тъз йога е знам,без да ходя в Мексико

Спонсорирани публикации