Диетата Сиртуин - с нея ли Адел свали 25 кг.?

Тя е с продължителност от 3 седмици
26 яну 2020 17:05, Иванка Гъркова
14
Диетата Сиртуин - с нея ли Адел свали 25 кг.?

Започването на диета сигурно е част от плановете ви за 2020 г. Едни може да целят отслабване, други натрупване на мускули или просто спортуване за здраве. Каквото и да изберете, няма да сгрешите, но все пак ви трябва някаква мотивация. Какво ще кажете за любимата ви звезда?

 
Адел е най-пресният пример на изпълнителка, която изуми феновете си през изминалата година. Първо се разведе и започна нов живот, след което отслабна драстично. Някои недоброжелатели веднага я заклеймиха като болна, но истината е, че певицата се чувства отлично с 25 килограма по-малко и зад това се крие желанието ѝ да води по-здравословен начин на живот.
 
Ако още се чудите как да пречистите тялото си след серията от празници или по-скоро продължавате да се тъпчете и не спортувате, време е да промените нещо. Сиртуин диета, на която певицата е голяма привърженичка. Създадена от Ейдън Гогинс и Глен Матън преди много години, тя е актуална и днес, когато всеки втори има проблеми с метаболизма и наднормено тегло (подобно на Адел в един от периодите ѝ на най-голяма слава).
 
Какво представлява диетата Сиртуин?
 
Звучи налудничаво, но при нея е позволена консумацията на шоколад и червено вино, но с мярка. Другото нещо, което диетолозите препоръчват, са храни, които активират производството на белтъчините сиртуини. Чрез тях мазнините „изгарят“ по-лесно и неслучайно ги наричат протеините на дълголетието.
 
Въпросната диета е с продължителност от 3 седмици. През първата препоръчителният дневен прием на храна не бива да надвишава 1 000 калории. Това означава, че има само едно пълноценно хранене. Хубаво е да се пие и сок, богат на сиртуин (поне 3 пъти дневно).
 
Следващите две седмици калорийният прием достига 1 500. Вече са разрешени три пълноценни хранения – предимно меса със зеленчуци. От горепосочения сок се пие само един път на ден.
 
Още за диетата Сиртуин четете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
0
 
! Отговори
Увиснала е преди 4 години
Яко в лицето. Рядко противна жена.
6
5
 
7
 
! Отговори
Айсе сега преди 4 години
До Анонимен 3Важното е, че е отслабнала и е помогнала на здравето си. Само извратени си падат по хора с наднормено тегло. И от мъжки и от женски пол. Това е фетиш и не е нормално.
5
0
 
3
 
! Отговори
Що питаш нас, мари? преди 4 години
Откъде да занем. Нали ти си журналистът, ти кажи! Какво, така, бягаш от отговорност, разбираш ли...
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За съжаление не е диета, а операция на щитовидната железа. След като отслабна Адел започна да ходи много мистериозно с шалчета на врата за да не се вижда белега от операцията й на гушата.
3
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За жена висока 175 см да си 70 килограма си е плашещо- пак си е дебелана. Аз съм 178 см висок и 68 килограма.
2
0
 
10
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Холи Бери ме изумява! След всичките си бременности показа корем на...плочки!Браво на тази Холи Бери, може да е всякаква, но има силата да си връща перфектната фигура. Много мацки на по 20 биха могли да и завидят на тялото.
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И аз свалих 25 кг след развода. После качих 30.

Спонсорирани публикации