Мъжки аксесоари - кои отиват на жените?

Ето какво може да присвоите от гардероба му
Обновена: 27 яну 2020 21:38 | 27 яну 2020 21:37, Иванка Гъркова
2

„Нямам какво да облека!“. Така казват много жени, стоейки сутрин пред отворения гардероб. Закъснявайки за работа и чудейки се с какви бижута да комбинират дрехите си, много не предполагат, че ще им отива някой мъжки аксесоар.

Според стилисти, доста аксесоари, носени от мъжете, са унисекс и стават за жени, които искат да разнообразят стила си. Обикновено представителките на нежния пол обичат да задигат белите ризи на своите половинки и ги носят, но предимно вкъщи. Освен тях обаче има какво още да „откраднат“ за малко от техните вещи.

Вижте кои мъжки аксесоари ще ви отиват:
 
Ако обичате да носите часовници та дори и по-скоро като украшение, отколкото като средство, което да ви показва точния час, то вземете този на партньора си. Все още са актуални тези с по-голям циферблат. Стига да не ви се върти твърде много на китката, може да го носите когато сте облечена по-спортно или елегантно. Зависи от неговия дизайн.
 
Неговите кожени колани
 
Е, няма как да си сложите колана му, който е за официални костюми, но в случай, че той харесва да комбинира дънки с по-изчистени кожени колани, преспокойно може да си присвоите един. Макар и поостарели, кафявите колани от естествена кожа никога няма да са демоде.
 
Полицейските му очила
 
Слънчевите очила тип „муха“ или „полицейски“, както са най-известни, продължават да са харесвани от много мъже. Хубавото е, че те могат да паснат идеално на лицето и на жени. Освен това в комбинация с червено червило ще привлекат вниманието веднага.
 
Кои други мъжки аксесоари отиват на жените четете в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тъй де, тъй.
1
1
 
9
 
! Отговори
Натрупай опит, Ваня! преди 4 години
Иванке,Намери си гадже, за да си наясно по тези въпроси.Най-много им харесва да носим някоя от ризите им вместо рокля, когато сме им на гости или сме отишли заедно някъде и сме се настанили в една стая.

Спонсорирани публикации