Според зодията - защо не ви върви в обвързването?

Някои хора са прекалено принципни (1 част)
28 яну 2020 22:30, Иванка Гъркова
6
Според зодията - защо не ви върви в обвързването?
Pixabay

Независимо дали сте необвързани от няколко години или от съвсем скоро, не може да не си задавате въпроса каква е причината за това. Всеки един представител на определена зодия има своите положителни и отрицателни черти, които оказват влияние върху връзката им.

Според астролозите, някои хора, родени под конкретни знаци, имат проблем с общуването и изразяването на емоциите, което им пречи на личните отношения. Други пък са съвсем обратното – твърде контактни хора, но това не се харесва на всички.

Ако сте необвързани и четете този текст, потърсете причината във вашето отношение и зодията ви:

Овен

Овните винаги са заети, после се чудят защо не могат да задържат някого за по-дълго време. Те имат твърде активен начин на живот – графикът им винаги е пренатоварен и не може да пасне на динамиката на техните половинки. Повече хора от тази зодия са сами, защото не успяват да отделят достатъчно време на другия. Друг път те имат някого до себе си, но той си тръгва бързо, защото не понася постоянно да му налагат определено темпо и начин на живот, който не харесва.

Телец

Всички Телци са с прекалено високи стандарти, които трудно могат да бъдат покрити. Те са романтици и очакват другият да показва чувствата си по подобен начин. Ако срещнат някого, който не може да отговори на техните очаквания, те бързо ще го оставят, защото смятат, че заслужават нещо по-добро и не искат да си губят времето напразно. Така могат да стоят необвързани за дълго време, защото чакат да дойде идеалният/та.

Близнаци

Тъй като в един Близнак живеят сякаш две различни личности, на човек му е трудно да разбере какво точно мислят понякога. 

Останалите зодии четете в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Според зодията - защо не ви върви в обвързването?"Ми не е според зодията. Мъжа ако се "обвърже"(то гледай каква дума е само - възват те, като пленник) то тогава не му е провървяло.За жените е ясно - хем имат голям избор от мъже, хем отчаяно си надскачат нивото. Пробва някаква 25 годишна кифла, без лев в джоба, без връзки, без сериозна работа, ама с някакъв напудрен външен вид, да въздиша по батковци с АМГ-та и 5-10к доход. Ми много ясно че ще я ... и после пътя. А тя - "не ми върви"...
4
2
 
2
 
! Отговори
;-) преди 4 години
А мен мацките ме сменят редовно и аз нямам нищо против...;-)!
3
0
 
0
 
! Отговори
Отвързан преди 4 години
Щото останалите зодии ги оставяте за утре, затова.
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На милицонер кога му е провървявало?
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи ще си живеем необвързани.Какъв е смисълът да се обвързваш с човек който не става за нищо? От любов към компромисът? Или с надеждата някой ден Земята да спре да се върти и да се случи чудо?Пхах.Ама ние за да мъчим ли сме родени или за да ние хубаво?

Спонсорирани публикации