Астрология: Защо не ви върви в обвързването?

Девите винаги виждат първо недостатъците (2 част)
29 яну 2020 23:00, Иванка Гъркова
14
Астрология: Защо не ви върви в обвързването?
Pixabay

Колкото по-дълго е необвързан човек, толкова по-трудно му е да си намери подходящата половинка. При това изискванията се увеличават и в един момент някои предпочитат да стоят сами, отколкото постоянно да правят компромиси.

 
Има представители на определени знаци, които общуват по-трудно от останалите и не обичат да показват емоциите си. Други пък не спират да говорят и понякога отблъскват околните с претенциите си, че са компетентни по всеки въпрос.
 
След като ви разказахме защо зодиите от Овен до Лъв предпочитат да са обвързани, ето любопитна информация и за останалите:
 
Дева
 
Всички с тази зодия са способни да виждат предимно отрицателните страни на всеки един човек и ситуация. Това не означава, че винаги са негативно настроени, но все пак е едно от нещата, които им пречи да имат сериозна връзка. Те обичат да недоволстват и критикуват половинките си, затова често са сами. Все пак, обикнат ли някого, са склонни да забравят за кусурите му.
 
Везни
 
Везните са доста комуникативни и нямат проблем със запознанствата, но са склонни да саботират самите себе си, защото нямат достатъчно самочувствие. Дори и да си харесат някого или да излязат на среща, те започват да се убеждават, че не са достатъчно добра партия за него. Хората от тази зодия обичат да ги ухажват и никога не биха се задоволили с „огризките, останали по масата“, затова предпочитат да са необвързани, отколкото „вързани на въже“.

Скорпион
 
Харизматични и мистериозни, те привличат много лесно противоположния пол, но понякога просто предпочитат да са необвързани. Те са способни да създадат страстна и емоционална връзка, но трудно се доверяват. Наранят ли ги, Скорпионите са склонни да бъдат без половинка месеци, дори години. Освен това искат да контролират връзката, което е друга причина да са самотни.
 
Останалите зодии четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Астрология?! Смешни сте!
8
6
 
4
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 4 години
И да не ти харесва, факта е, че Астрология през 2020-та доказва единствено интелектуален дефицит.
7
5
 
4
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 4 години
Достатъчно е да се замислите дали няма по-логиюни обяснения, различни от това, че "звездите ви говорят". Като човешка психологична ограниченост, доказана от ефекта на Форер например.
6
5
 
0
 
! Отговори
Докато Вали-Автор Д. преди 4 години
Кажи ми е не ме лъжи,от твоите думи сърцето тъжи,откакто тръгна ти, на вън все валитоплина отдавна не намирам, от прегрътките на другата,твоите избирам
5
3
 
3
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 4 години
Предлагам да започнете и за алхимия да пишете "новини" както сте тръгнали с BS.
4
6
 
6
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 4 години
2020-та... Китайците кацнаха преди година на обратната страна на луната, Samsung ще пускат графенова батерия, IBM ще изкара Q2. dnes: Астрология.... :D
3
7
 
5
 
! Отговори
СВИНЯ преди 4 години
На мен пък ми миришат краката и устата.
2
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На мен не ми върви защото пъpдя зверски ***. Даже котката ми се разплаква и пада от дивана в невяст когато пусна една миризлива...
1
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма свестни хора.