Приложения за запознанства - по-лесно ли е общуването онлайн?

То има много предимства, но и недостатъци
29 яну 2020 21:48, Иванка Гъркова
8
Приложения за запознанства - по-лесно ли е общуването онлайн?
Pixabay

Намирането на идеалната половинка е голямо предизвикателство. В един момент, особено когато годините са в повече, независимо от пола, човек трудно разкрива душата си. Дали заради неуспешни връзки и разочарования или поради факта, че колкото повече остарява човек, толкова повече изисквания има, стартирането на връзка е трудно. Липсата на социални контакти и подходяща среда, както и някои черти на характера, могат да накарат някой да подбира партньори твърде дълго.

Приложенията за запознанства, които може да изтеглите на мобилния телефон, а също така и сайтовете, където търсещият сродна душа се регистрира и качва своя снимка, са едно от нещата, които могат да ви помогнат. Ако и вие попадате в графата „необвързани“ или „отчаяно търсещи гадже“, те са начин чрез който да общувате с повече хора, при това за по-кратко време. Освен това те са и средство, чрез което може да отложите личния контакт във времето или въобще да не стигнете до такъв.
 
Може би ви е омръзнало приятели и роднини да ви запознават с техни познати и да излизате на срещи едва ли не по задължение. Сваляйки приложение като Tinder, например, вие сами можете да изберете с кого да разговаряте и кого да видите на живо.
 
Кои са предимствата на популярните в цял свят приложения за запознанства?
 
Общодостъпни са
 
Не ви коства нищо, ако си инсталирате някое приложение и се регистрирате. Може да влизате и разглеждате вътре по всяко време. Освен това комуникацията е доста по-лесна в сравнение с бързите срещи, където разговорът е очи в очи, при това с няколко души за вечер.
 
Имат филтри
 
Хубавото на приложенията и сайтовете за запознанства е, че всеки може да зададе какъв партньор търси. Освен по години и външен вид, може да търсите по професия, интереси и други категории. Някои имат опцията – да пожелаеш с кого искаш да си пишеш и с кого не. Тоест, ако човекът насреща не ти хареса, не е задължително да комуникираш с него, както се случва със срещите на живо.

Още за предимствата и недостатъците на приложенията за запознанства четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
6
 
! Отговори
Мальчик-гей преди 4 години
Жените отдавна не са на мода, тъй че не виждам причина да занамавам с тях!
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички искат регистрация и така се губи тръпката на анонимността. Номер едно си остава мирката - измисляш си само ник и влизаш без да те разбира жена ти нито колегите ти какъв си ***.
2
3
 
11
 
! Отговори
тиндър преди 4 години
Аз в тиндър след като се написах че съм програмист жените почнаха повече да пишат.Не съм програмист ама жените търсят мъже с пари и за това написах че съм програмист.
1
1
 
9
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
Офлайн не става ли?

Спонсорирани публикации