Меркурий - как ще повлияе на работата ви, когато е ретрограден?

Планетата нарушава комуникацията (1 част)
14 фев 2020 20:54, Иванка Гъркова
4
Меркурий - как ще повлияе на работата ви, когато е ретрограден?
Pixabay

Меркурий ще стане ретрограден за първи път през тази година. Цели три седмици – от 17 февруари до 10 март той ще промени голяма част от ежедневието ни. Най-засегнатата област ще е комуникацията между хората. Очаквайте провалени срещи, проблеми с техниката и конфликти заради проблемното общуване в семейството и в офиса.

Според астролога Лесли Хейл, през този период много хора ще се почувстват объркани и по-трудно ще могат да вземат важни решения. Затова по време на ретроградната фаза не бива да се сключват важни договори и сделки.

Как ретроградният Меркурий ще се отрази на работата ви?
 
Специалистът предупреждава, че ако сте недоволни от работното място и искате да го смените, в момента не е най-подходящо да напускате или приемате нови предложения. Те няма да ви донесат кариерното развитие, което търсите, а само напрежение.

Вижте какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овен
 
Ретроградният Меркурий всява малко повече стрес в работата ви отколкото обичайния. Овните ще се почувстват объркани и има вероятност заради подсъзнателни мисли да затънат в пълна каша. В един момент ще ви се стори, че няма излизане от хаоса, но бъдете спокойни, след 10 март всичко ще си дойде отново на мястото и ще възвърнете мотивацията си.
 
Телец
 
Ако сте си поставили определени цели в началото на годината, може би в момента се чувствате тотално блокирали и смятате, че не ви върви. Ще срещнете известни препятствия през следващите 3 седмици, но по-тежки ще са последните дни от ретроградния Меркурий. Тогава се съсредоточете и почивайте повече. Събирайте сили, защото по-късно ще имате възможност да покажете на колегите си на какво сте способни.
 
Близнаци
 
Хората от тази зодия невинаги биват разбрани, а по време на ретроградния Меркурий ясният им разум съвсем ще се изпари. Ще имате конфликти с колегите и ще се почувствате разочаровани. Докато планетата ви управлява, „търканията“ в офиса ще продължат поради липсата или нарушената комуникация. Но вие бъдете по-търпеливи и винаги питайте, ако нещо не сте разбрали, за да избегнете критиката на другите.
 
Останалите зодии четете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Такъв ретрограден шамар щи изплющя, че ще се приземиш на Марс!
2
0
 
3
 
! Отговори
Boli me преди 4 години
Баси глупостите пишете тука - нямате ли си друга работа?
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами мисля да кажа на шефа че ретрогена не ми позволява да работя на 100% и затова карам на 5%

Спонсорирани публикации