Как реагират зодиите, когато ги изоставят?

Девите не обичат драмите
18 фев 2020 08:10, Екип на Tialoto.bg
8
Как реагират зодиите, когато ги изоставят?
IStockphoto

Приключването на една връзка е неприятна работа и изисква тактичност и внимателност. Особено ако срещу себе си имате представители на определени зодиакални знаци.

 
Овен – Може да получите юмрук в лицето, все пак си имате работа с рогато животно.
 
Телец – Те са упорити, така че едва ли лесно ще ви позволят да се измъкнете от ръцете им. Но веднъж решат ли го, връщане назад няма.
 
Близнаци – Те са напълно непредвидими и може да полудеят или пък да стегнат куфара и да заминат на почивка, сякаш нищо не е станало.
 
Рак – Много емоционални, но и прикрити, когато поискат. Вероятно ще се държат, сякаш всичко е наред, но вътрешно ще се надяват да страдате и да си платите за стореното.
 
Лъв – Горделиви до безкрай, те ще си тръгнат с високо вдигната глава, но после се пригответе да срещнете гнева им – нарязани гуми, подпалена къща и т. н.
 
Дева – Балансирани и спокойни, те бягат от драмата. Но също така и пресметливи. Не очаквайте да си получите обратно подаръците или кредитната карта.

Останалите зодиичетете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
4
 
! Отговори
Точно! преди 4 години
Истината за Скорпионите е тъжна.Всъщност те не могат да обичат-те искат да притежават.Понеже са посредствени в реални изяви в житейски план,не са любопитни и знаещи, не са лидери, не са визионери,съсредоточават цялата си енергия в един човек.Обсебват като компенсация.И тъй като малко умни хора търпят това,те раняват в раздялата си,докато не открият посредствен Гунчо или Пена, които да ги слушат.Дребни душици с големи претенции са Скорпионите
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пълни глупости.А и се чудя как в 21 век още има хора да вярват на зодии.
4
3
 
1
 
! Отговори
Нищо лично преди 4 години
Те така си мислиха и в един парижки вестник, че никой не са засегнали...А после #ЖУ СЮЙ ....
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой забравят още като се обърнат, а други ти взривяват апартамента или ти забиват ножа. За това е добре да познавате човека , който ще изоставите и да вземете мерки, та да не влезете в МВР-сводките
2
0
 
16
 
! Отговори
ГНЕВЕН преди 4 години
ПОМЕСТВАЙТЕ ВСИЧКИ ЗОДИИ !!! КАКВО Е ТОВА БЕЗОБРАЗИЕ !!!!! ТВА ЗАПАЗЕНА МАРКА НА САЙТА ЛИ Е ДА ПРАВИТЕ ХОРАТА НА МАЙМУНИ ДА РОВЯТ НА 1000 МЕСТА ЗАДА ПРОЧЕТАТ НЕРЩО НЕДОВЪРШЕНО ОТ" АВТОРА ," КОЙТО ГО Е ИЗКОПИРАЛ ОТ НЯКЪДЕ СИ????????????????????
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не сме зодии.

Спонсорирани публикации