Започва сезонът на Рибите, кои ще имат успех във връзката?

Той ще създаде нереалистични представи за отношенията у някои
19 фев 2020 20:50, Иванка Гъркова
1
Започва сезонът на Рибите, кои ще имат успех във връзката?
Pixabay

От 19 февруари до 20 март идва времето на Рибите. Най-чувствителните в зодиака ще подействат емоционално на много хора, които не обичат да показват чувствата си. А това неминуемо ще рефлектира и върху връзките.

Според астролога Скай Александър, сезонът на Рибите ще създаде нереалистични представи у една част от знаците. Това ще доведе до твърде големи очаквания и разочарования. Освен това периодът започва по време на друго астрологично събитие – ретроградният Меркурий, който стартира на 17 февруари и ще продължи чак до 10 март. Ето защо комуникацията между някои партньори ще куца.
 
Овен
 
Хората с този огнен знак не са от най-романтичните, но в сезона на Рибите дори те ще се разнежат и ще покажат, че имат чувства. Те ще копнеят да си говорят повече с половинката и да прекарват свободното си време заедно, както никога преди.
 
Идеализмът на Овните ще ги накара да направят плановете за бъдещето. Ако току-що са започнали връзка, но тя не тръгва според техните очаквания, те бързо ще се отегчат.

Телец
 
Сред останалите зодии, Телците са онези, които най-много говорят за любов и държат на близостта с половинката. Знакът се ръководи от Венера, планетата на любовта и през този месец, точно като Рибите, те ще са твърде чувствителни и интуитивни.
 
Родените под този знак ще се вдъхновят да ходят по срещи и да търсят идеалния партньор. Въобще, следващите седмици са благоприятни за намиране на компания. Ако пък вече са обвързани, не бива да задушават твърде много човека до себе си с внимание, а да му дадат малко свобода.
 
Близнаци
 
Управлявани от Меркурий, която е в ретроградната си фаза, на Близнаците няма да им върви много във връзките. Те трябва да са подготвени, че общуването с любимите хора ще бъде трудно.
 
Хората с този знак ще се чувстват неразбрани и ще обвиняват половинката си за това, че не ги подкрепят. Ако се стигне до спорове, по-добре не влизайте в пререкания, а просто приключете разговора. Внимавайте с флиртовете, към които ще залитнете в момент на афект.
 
Рак
 
Раците могат да прекарат часове, дори месеци в размишления за любовта, връзките и бъдещето им. Затворени и непоказващи чувствата си, някои от тях ще имат съмнения накъде отиват отношенията им, но едва ли ще съберат смелост да говорят открито за това.
 
Останалите зодии четете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации