Бижута с перли - отново на мода

Хари Стайлс се появи с колие на наградите BRIT
22 фев 2020 22:00, Иванка Гъркова
4
Бижута с перли - отново на мода
БГНЕС

Аксесоарите с перли станаха тотален хит през 2019-а. В края на годината фибите, шнолите, ластиците и диадемите с красивите топченца бяха навсякъде и до момента са сред едни от най-търсените из магазините. Сега, след Седмицата на модата в Ню Йорк и наградите BRIT, може да кажем, че едно класическо бижу отново ще е актуално – колие с перли.

 
Почти всяка жена на определена възраст има в колекцията си по една огърлица или обеци с перли. Ако се разровите из кутиите на вашите майки и баби, ще откриете, че те също притежават такива.
 
До момента се смяташе, че бижутата с перли се носят на официални приеми и въобще – на специални поводи. Те не са за всеки ден или парти с приятелки, но тази пролет ще погледнем на тях по друг начин. Според най-новите тенденции, огърлиците от естествени и изкуствени перли ще отиват и на дрехи в уличен стил.
 
И докато звезди от миналото като Одри Хеббърн и Грейс Кели носят на врата си истински перли, които струват цяло състояние, в края на зимата и началото на пролетта ние може да си купим съвсем обикновени имитации. Важното е да се доближават до блестящите бели топченца. 
 
Наскоро бившият член на групата One Direction – Хари Стайлс, се появи на червения килим на наградите BRIT с лилав пуловер, риза с дантелена яка и перлено колие. 
 
Още за тенденцията с перлите четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъв е този гей?!
1
2
 
2
 
! Отговори
Ами преди 4 години
Те, перлите, добре са на мода, ами този убавец на снимката защо се е пременил с тях!

Спонсорирани публикации