Кои зодии пасват най-добре с Рибите?

Водният знак ще властва до 20 март
22 фев 2020 19:00, Иванка Гъркова
5
Кои зодии пасват най-добре с Рибите?
IStockphoto

Сезонът на Рибите вече започна. Всички, родени под този знак, са романтични мечтатели, които през следващите седмици ще направят мнозина от зодиака по-емоционални и чувствителни към проблемите на другите.

 
Водният знак, който ще властва до 20 март, се ръководи от Нептун – планета, която насърчава интуицията и засилва чувствителността.
 
Ако излизате с човек с тази зодия или си паднете по някой и осъзнаете, че той е Риби, трябва да сте наясно, че те държат да бъдат душата на компанията и да им обръщат много внимание. От друга страна са много раними и склонни към депресия.
 
Ето с кои знаци си пасват най-добре родените под знака Риби: 
 
Риби и Овен
 
Комбинацията между двете зодии може и да е по-нестандартна, но едно е сигурно – и единият и другият ще бъдат много влюбени. Докато Овенът е силен знак и действа импулсивно, то Рибите са мечтатели и не чак толкова експресивни. Ето защо те се допълват взаимно.
 
Съберат ли се заедно, хората с тези зодии могат да се учат взаимно. Рибите ще се грижат изключително много за Овена, а той от своя страна ще почерпи опит от него как да постига целите си.
 
Риби и Рак
 
И двата знака се славят със своето позитивно мислене. Те са толерантни с околните и винаги ще им влязат в положение. Раците могат да вдъхновят Рибите, за да творят. Като двойка, те имат силен емоционален щит, с който ще имат силна връзка помежду си.
 
Ракът и Рибите се допълват взаимно и държат на хармоничните отношения.
 
Останалите успешни комбинации четете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Рибите пасват най-добре на картофките.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В немския се нарича рекция на глагола. Много държат на правилната употреба на предлозите, иначе се правят, че не те разбират, говорят ти като на бавно развиващ се.
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не сме зодии
1
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак идея нямате какво пишете. С овен и лъв са неподходящи комбинации - огън и вода.Поне малко да се бяхте просветили дори и по тия не особено умни теми.

Спонсорирани публикации