Според зодията: Коя е вашата слабост? (2 част)

Скорпионът е доста отмъстителен
24 фев 2020 22:22, Екип на Tialoto.bg
2
Според зодията: Коя е вашата слабост? (2 част)
IStockphoto

Всяка зодия си има своите качества, позитивни личностни черти, но и негативни характеристики. Според известния американски астролог Линда Гудман всеки от 12-те зодиакални знаци си има две основни слабости. Вчера ви представихме първите шест зодии, вижте и за следващите шест.

 
Везни: Мързеливи и нерешителни
 
Везните са непоследователни и доста мързеливи, като се крият зад маската на изтощението и умората. Не очаквайте те да ви помогнат за някаква по-тежка работа. Другата им слабост е, че са нерешителни – имат пълна антипатия към вземането на решения. Човекът Везни изглежда винаги малко над нещата, тъй като не иска да поема отговорност за ситуацията.
 
Скорпион: Отмъстителен и брутален
 
Скорпионите не са в състояние да прощават и да забравят. Ако ги засегнете, ще намерят начин да ви го върнат и да ви заболи, като те ще планират отмъщението си и ще се радват на резултата. Типичният Скорпион е често брутално груб в поведението и думите си. От него никога няма да чуете фалшив комплимент или ласкателство, а по-скоро ще ви каже грозната истина в очите.
 
Стрелец: Хазартен тип, който живее на ръба
 
Повечето хора от тази зодия си падат комарджии, които не могат да устоят на това да живеят на по-широко, в сравнение с доходите си. Те са склонни да пропилеят парите си за глупости или за някаква благородна кауза, в която имат сляпа преданост. Тези хора обичат да живеят рисково и да реагират на мига, често без да обмислят ситуацията.
 
Останалите зодии четете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
GG преди 4 години
Всички трябва да сме лоши и безгрешни !
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не сме зодии

Спонсорирани публикации