Михаела Филева и NDOE изненадаха феновете с дует

Клипът е заснет във Велико Търново
27 фев 2020 13:34, Ния Христова
4

Новият дует между Михаела Филева и Георги Касабов (NDOE) се оказва добра комбинация между поп музика и рап.

Парчето се казва "На другия край на света", а клипът е заснет изцяло във Велико Търново от българския режисьор Бойко Щонов.

"Работя по песента от миналата година, музиката е на Графа. Той  ми пусна демо, каза "Виж, тук има нещо, което може да ти пасне". Мина доста време от този разговор до момента, в който "На другия край на света" се реализира", каза Михаела Филева пред Bulgaria ON AIR.

Тя е взела участие и в написването на текста.

"Нямах колебания дали да участвам, много ми харесва парчето, идеята. Интересна гледна точка да погледнем към любовта и не можех да откажа точно на Михаела Филева", сподели NDOE.

Двамата изпълнители са свързани с Велико Търново - тя е родена там, а той е завършил висшето си образование в старата столица.

"Трудно заснехме видеото, снимахме в различни дни на едни и същи места, но в крайна сметка резултатът е "уау", каза още рапърът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
3
 
! Отговори
До 3 преди 4 години
Като гледам и милионер да е ще кажеш малко е нормалния българин работи за заплата до 1000 лв ама все е малко е тогава да си намерят някой арабин да им даде урок
2
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 1Тоя със 700 лева ... ако ще Брад Пит и оня от Тетрадката да е ... все тая.
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отварям сайта и гледам татуираната певачка силиконка дето си го слага с разни татуирани с пари не с нормален слаб безработен или нормален слаб работещ за 500 700 лв ще спра да чета тоя сайт

Спонсорирани публикации