Кои зодии се влияят най-много от смяната на времето?

Везните са в крак с времето
30 мар 2020 18:00, Иванка Гъркова
4
Кои зодии се влияят най-много от смяната на времето?
Pixabay

През изминалото денонощие спахме с един час по-малко. Причината е, че страната ни премина към лятно часово време точно в 03:00 часа на 29 март.

За сметка на съня, денят ще бъде по-дълъг и ще се радваме повече на светлата му част.
 
След като вчера ви разкрихме каква промяна очаква хората със зодии от Овен до Лъв заради превъртането на стрелките, ето и любопитна информация за останалите.

Дева
 
Дойде ли смяната на времето, Девите изпадат в пълна дезориентация. До преди това те са толкова подредени и организирани, но местенето на стрелките с час напред може да ги изкара извън нерви. Те закъсняват за срещи или ги отлагат, а с това провалят и голяма част от плановете си.

Везни
 
Може да се каже, че те са „в крак с времето“. Също като Телците, те не обичат да стават рано и всяка промяна им коства много усилия, но гледат да са подготвени. Промяната не може да повлияе негативно на Везните, които стават с усмивка на лице и са готови да се справят с предизвикателствата на деня.
 
Скорпион
 
Родените под този знак по принцип си закъсняват, а смяната на времето е просто поредният повод, с който да се оправдаят. При това, може да ви изгубят свободното време в напразни приказки. Все пак, те са отговорни хора и ще се извинят, ако са прекалили. Ако пък им отпадне важен ангажимент заради това, че някой друг е пропуснал да премести стрелките напред, ще бъдат безскрупулно честни по отношение на това какво мислят за него.
 
Останалите зодии четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Смяна навреме преди 4 години
Не е толкова трудно да си го преместиш, с един час напред, иначе кукувицата се успива и не излиза.
3
62
 
1
 
! Отговори
Сам Боха преди 4 години
И 12-те зодии се влияят! Само на извънземните изкопаеми от ЕС не им влияе, затова 100 години не могат да решат да има ли смяна на времето или не !
2
63
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не сме зодии
1
0
 
8
 
! Отговори
Mopcku_ преди 4 години
С тия смарт устройства, ако не ви кажат по телевизията, радиото, или прочетете в медия като днес.бг, които се чудят с какво да си запълнят страниците, или ефирното време няма и да тазберете, че времето е сменено.

Спонсорирани публикации