Розова Луна - как ще ни се отрази (1 част)?

Близнаците да довършат започнатото
7
Розова Луна - как ще ни се отрази (1 част)?
IStockphoto

В последно време нямаме много поводи за усмивки, но месец април ще промени това. В нощта на 7 срещу 8 април ще имаме възможността да наблюдаваме едно от най-красивите звездни събития, а именно появата на розова суперлуна. Това пълнолуние ще бъде най-яркото за тази година и само може да се надяваме времето да е благосклонно за нас и да ни позволи да се насладим на събитието.

В нощта на 7 срещу 8 април Луната ще се вижда 14% по-голяма и ще грее с 30% повече от обикновеното. Тя ще се намира с близо 28 хиляди километра по-близо до Земята и затова се нарича суперлуна. През този месец тя се нарича розова, защото по това време в САЩ и Канада цъфти растението розов флокс.
 
Явлението розова суперлуна ще настъпи на 7 април точно в 21:10 и ще бъде най-ярка към 5:30 на 8 април. Освен че носи със себе си невероятна красота, това явление рефлектира по различен начин на всяка зодия и ще донесе със себе си всякакви събития.
 
Вижте какво ви очаква по време на тазгодишната розова суперлуна.
 
Овен
 
През този период ще разберете, че връзката, в която се намирате, е много важна за вас. Обърнете повече внимание на човека до вас и започнете да мислите за общото си бъдеще заедно. Не избягвайте да говорите за сериозни теми и за проблемите, които ви тревожат от дълго време.
 
Ако смятате, че нямате място в тези взаимоотношения, тогава е време да ги прекратите и да не поглеждате назад. Не оставайте във връзката си само защото рутината ви харесва и не искате да останете сами. Със сигурност ще намерите сродната си душа, така че не се задоволявайте с нещо друго.
 
Телец
 
Искате да постигнете много неща за един ден, но 24 часа не са ви достатъчни. Приоритизирайте задачите и започнете да ги приключвате една по една. Многото дини под една мишница ще ви изиграят лоша шега и е напълно възможно да ги изпуснете всичките. Намерете начин да постигнете баланс между продуктивност и почивка по начин, по който се чувствате доволни и свежи.

Близнаци
 
Детето във вас никога няма да порасне. Винаги ще има част от вас, която ще иска купонът да продължи и забавленията да идват едно след друго. Все пак трябва да помислите и за сериозната част от ежедневието си и да се фокусирате върху професионалните си задължения.
 
Периодът на розовата суперлуна ви дава невероятната възможност да приключите със старите си задачи и да постигнете желания резултат. Не се разсейвайте и не мислете, че някой друг ще ви помогне да завършите работата. Време за купони винаги ще има, но сега е време за сериозно отношение.
Останалите зодии четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЛУУУУУПООООСТИИИИИИИИИИИИ!
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никак, как.
3
0
 
3
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 4 години
Това е оранжева Луна на снимката, далтонисте! Ти знаеш ли какъв цвят е розовия, кървавия и оранжевия, бе? Не ги гледай тия от сайта и Даренчето...теб питам???!!!))))
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е кървава луна няма розова луна.
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз пък гледам " Ягодова луна " всеки вторник по Нова тв от 22 часа. 12 серии е.Асен Блатечки е голям в ролята на шеф на пожарната. Най-добре си играе ролята ...след това Косъма- Александър Сано. Днес от 22 часа е 7- *** серия! Довиждане!

Спонсорирани публикации