Убиецът на Марангозова – масон от нисък ранг, който прилича повече на работник

Той бил в началото за прохождане на масон
24 май 2020 22:50, Нели Христова
161
Убиецът на Марангозова – масон от нисък ранг, който прилича повече на работник

През отминаващата седмица беше разкрита група, приела поръчка за убийство. Единият от задържаните е действащ служител на Националната служба за охрана.

Подполковник Борис Иванов, специалист по взривни устройства на Националната служба за охрана, е приел поръчката за убийството на бизнес дамата Станка Марангозова през октомври миналата година. Това обяви прокуратурата, а полицията е задържала и физическия извършител на убийството.

На иззетия мобилен телефон на служителя на НСО се установява активната му комуникация с действащи магистрати, адвокати, бивши министри, държавни служители на високи позиции, вероятно членуващи в една и съща масонска ложа", съобщи говорителката на прокуратурата Сийка Милева.

От НСО обявиха, че очакват да им бъде предоставена информация, за да предприемат действия спрямо служителя им. Поръчителят е известен, но в момента се издирва. Разследващите смятат, че мотивите за убийството са неуредени финансови отношения и сигнал на Марангозова за изнудване. За мократа поръчка бил платен аванс от 50 хиляди лева.

"Случаят и участието на служител на спецслужбата в мокра поръчка не трябва да се преекспонират, тъй като НСО има 1000 служители и е нормално във всяко стадо да има мърша", коментира в предаването на bTV  ген.-майор Румен Ралчев - бивш служител на УБО и НСО. Той е Велик приор на Велик приорат-България и член на Магистралния съвет на Ордена на тамплиерите. Масон от 1991 година. Достигнал е най-високата - 33-та степен на Стария и приет Шотландски ритуал. Членува във Великата ложа на старите, свободни и приети зидари на България и е неин велик майстор.

Ралчев е категоричен, че служителят на НСО е с много нисък ранг в масонството.

"Този господин е много в началото за прохождане на масон. Той е много надолу - калфа", обясни Ралчев, като подчерта, че в неговата ложа няма служители на НСО.

"Той изглежда много скромен, ученолюбив и прилича повече на научен работник, отколкото на тези бодигардове, с които искат да го оприличат. Визията му няма нищо общо. Ако е участник в това престъпление, той е бил само мозък", добави Румен Ралчев.

По думите му, за един нископоставен член на някоя от ложите са необходими поне 10 години, за да стигне до най-високото ниво на контакти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
0
 
2
 
! Отговори
Тоя е като Сталин преди 3 години
С лице на работник, с глава на мислител, в дрехи на обикновен войник....
126
0
 
4
 
! Отговори
ГешевМасонЛиЕ? преди 3 години
Вие, разбирате ли за каква масонска МАФИЯ става дума? Има снимки с мечове на събирания, снимки и т.н. И това са духовни лица? WTFЩом и Гешев не ги разследва
125
0
 
7
 
! Отговори
масониВЦъркватаИма1 преди 3 години
Масон да си във България. Сливенския владика е масон. Попчето му с връзки-масон с хотел в св. Влас. Кръстника му-касиер на Йоаникии също е раен масон. Същия тоя касиер на епархията завлече Йоаникии с милиони след като фалира КТБ.Вън масоните от християнската църква!!! Да каже Йоаникий, че анатемосва всички масони. Не го ли каже, значи е масон. Да каже, защо касиера на епархията му е кръстник на попчето-масон, който кара рокерски мотор. Карал с 200 и лежал три месеца във болницата. Платил на лекарите 300 хил лв.Вие, разбирате ли за каква масонска МАФИЯ става дума? Има снимки с мечов
124
0
 
3
 
! Отговори
A преди 3 години
Срам. Какво значение има нивото. Факт. Член на организация организира убийства. Каква е тази организация. Гешев спиш ли
123
0
 
5
 
! Отговори
Калашников преди 3 години
И СИК-аджиите миеха колите,единият на Пашата,а другият на Мето Илиенски,пък я докъде стигнаха .
122
0
 
8
 
! Отговори
адвокат Тенев преди 3 години
Всички масони за по 33 год. оковани - в трудов лагер...
121
0
 
20
 
! Отговори
мезон преди 3 години
Ако беше стигнал 33-та степен преди 2-3 века - добре. Днешните масони са най-обикновени интересчии и връзкари, които се го играят голямото добро утро за новите членове, за да ги впечатлят, а иначе просто си следват бизнес интересите. За съжаление, масоните са се превърнали в най-големия срам, що се отнася до тайни общества и ордени - циркаджии с пари и връзки...
120
0
 
10
 
! Отговори
разпознайте ги преди 3 години
Далеч преди създаването на ГЕРБ масоните съществуваха предимно от висши комунисти и решаваха съдбата на българите. Сегашните масони са закърмени комунисти в Малта, на яхти, с дворци на острови и частни самолети.
119
2
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
в един друг форум се изявяваше един ромски барабанчик,побегнал в Ница,който постоянно повтаряше за България:-"КЛОАКА"...като четях коментарите на другите виждах,че почти никой не беше съгласен с него,но ...като гледам какво става в нашата територия ,какви ГНЪСНИ интриги и далавери стават на "най-високи нива" си мисля,че явно е бил прав барабанчика..За 30 години България Я ПРЕВЪРНАХА в едно отвратително блато ,НАЛАЗЕНО от всякакви ДОЛНИ елементи...а уж Бог бил българин..
118
4
 
9
 
! Отговори
Баси преди 3 години
Тиквостан се управлява от Мафията и организирани престъпни групировки!Радев ако е патриот да мобилизира военните и да очистят до крак всичко там горе!И такива го пазят уж!Къде е гаранцията че не му диктуват всяка стъпка тез масони!?Може и заговор да направят някакъв!
117
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нашите комунисти и служби са убийци,или потенциалво такива.Фькт.Справка -събитията на и слад 9 септември ,зо днес.
116
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Откакто в масонската организация се зачислиха руснаци,тя снтана съмнителна,пълна с такива,като убиецът на Марингьозова.
115
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Toni maslariv rasunava4a go nabutaha v himmimport da skedi i podsluschva personala maikata na boris vel4ev nina vel4eva donosnik jena bkp komunjaschka fam.milioneti imoti magasin na obirischte ul rakovska i provinziite kakavto baschtara toni maslarov takav i sina emilia maslariva osadiha li ja ne milionerka kato lili pavlova i mm dr bg s kradzi mutri mutresi bkp gerb i v dr partii do koga simionov e milioner karaka4anov uvetanov vs sabigatjaha a narida obednja demokrazia v bg
114
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ралчев-Ралчееев, колко си ***, бате, не е истина.Първо нямало при него служители на НСО и той не познавал човека пък после ......."Той изглежда много скромен, ученолюбив и прилича повече на научен работник, отколкото на тези бодигардове, с които искат да го оприличат. Визията му няма нищо общо."Егати тъпУтУ парче си.Ако всички масони са такива рендета..........(а те са)
113
0
 
5
 
! Отговори
Пян Гъ преди 3 години
До GG:Не бе, пионерчета от Тимуровска команда са. Ти чувал ли си за Личо Джели? За Р2? Поинтересувай се и после иронизирай с "хаах".
112
4
 
2
 
! Отговори
GG преди 3 години
До Пян ГъДемек са рептили така ли ? Хахахаах
111
2
 
20
 
! Отговори
Пян Гъ преди 3 години
Да добавя - по-точният термин е юдомасон. Занимават се с: убийства, незаконен трафик (оръжие, ***, дрога, органи и д-р.), пране на пари, изнудване, политически рекет... Служат на Илюминатите. Всичко това се представя като "свободно развитие на личността". Вместо да ги арестуват, те ги показват по ТВ. Такива са всички политици, банкери, съдии, корпоративни шефове особено на Запад.
110
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защото само арест за него ..магистрати министри ,и други крадци,и за 50 000 лв.са малко за убийство и то за тая
109
2
 
16
 
! Отговори
GG преди 3 години
Какви масони ви гонят бе ?! Този си е чист комунист...
108
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи да си работник е нещо срамно, така ли?

Спонсорирани публикации