Уеб сериал пресъздава кризата с COVID-19

Актьорът Павел Владимиров представя "Скритата истина"
27 май 2020 11:18, Ния Христова
4

 

"Скритата истина" е заглавието на новия уеб сериал, който представя картината с коронавируса у нас. Първият епизод е озаглавен "Как се превърнахме в робите на COVID-19?"

"Форматът е много интересен, такъв тип уеб сериал не се прави в България. Има комедиен елемент и скечове, чиято идея е през шегата да си кажем истината. Затварянето вкъщи,непоносимостта ни към близките ни, постоянно трябва да сме с маски... В края на извънредното положение маската се превърна в документ за легитимация", каза актьорът Павел Владимиров в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Владимиров поясни, че предаването събира мненията на психолог, икономист и имунолог от БАН, които не са "изхабени" от гостувания в телевизиите.
 
"Аз съм поставен в ситуацията да си поръчам нещо от заведение, живея със съквартирант в сериала, имаме колизии с него. Ще кажем доста по-различни неща от тези, които хората са чували. Не търсим да шокираме зрителя с някакви заглавия", каза още Павел Владимиров. 
 
Първият епизод е заснет на различни локации, а създателите му се надяват той да успее да развесели зрителите. Актьорът заяви, че първата серия се очаква да излезе в най-скоро време, вероятно до едва седмица. 
 
Първоначално идеята на авторите на сериала е била да бъде свързан с журналиста Милен Цветков, починал след ужасна катастрофа в София по Великден.
 
"Винаги дълбаеше и гледаше в посока на това хората да получат отговори на въпросите, които си задават. Той се поставяше на наше място - на гражданин на тази държава. Тънко и опасно е обвързването на такъв сериал с журналист с толкова много опит. Това е по-скоро израз на възхищение на екипа към работата на Милен Цветков", обясни Павел Владимиров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
11 преди 3 години
Когато нямаш идеи за филм, правиш бози от това, което виждат всички.
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
мисля да снимам и аз филм- Криза в тоалетната. ще има истински кадри как Акоту излиза от Хъза, рийл лайф. абсолютно безплатно, пък ще пусна една молба като безработен актьор за държавна помощ, все пак снимам филми в криза
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нямам търпение да го гледам ще е хит най малкото
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нарича се Пълнеж между реклами.