Самолет, носещ кокаин, се запали на магистрала в Мексико

Твърди се, че той е пренесъл 390 кг наркотици от Венецуела
6 юли 2020 16:37, Нели Христова
32
Самолет, носещ кокаин, се запали на магистрала в Мексико
Снимка: YouTube

Самолет, носещ наркотици от Венецуела към Мексико, се запали докато кацаше нелегално на магистрала в близост до курорта Канкун. 

Военните са засекли самолета в момента в който е навлязал във въздушното пространство на Мексико. След него са изпратени военни изтребители. Войска бе изпратена и на мястото, където самолетът е кацнал, но засега няма информация за арестувани дилъри, пишат от BBC.

Съвсем наблизо полицията залавя камион с 390 килограма кокаин. Наркотичното вещество е било разпределено в 13 пакета по 30 кг. Цената му е около 4,9 милиона долара, а според изявлението на военните в Мексико залавянето на пратката е значителен удар по криминалните организации. 

Според тях, кокаинът в камиона е бил натоварен именно от самолета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
2
 
! Отговори
Джони преди 3 години
Бил съм в Канкун и там всички са в играта. Бармани, шофьори на такси, камериерките в хотела,местните безделници по плажа всички продават. В дискотеките тарашат три пъти докато влезеш, да не вкараш чужд материал. Иначе в *** продават от техния.
25
0
 
4
 
! Отговори
Джони преди 3 години
Ченгетата са отцепили магистралата да могат да кацнат, понеже и те са в играта са оставили 390 кила да не буди подозрение. След това под полицейски ескорт останалите 2610 кила са пристигнали в Канкун и вече туристите ги дегустират.
24
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега за всеки килограм ще паднат минимум 100 глави за назидание, картела на прощава
23
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименЦИТИРАМ! "Смърт на наркотиците!"КОМЕНТИРАМ! Абе глупи, какво точно представлява акта "смърт на наркотици" - тва не е нещо живо, че да може да умре. *** глупaв...
22
2
 
5
 
! Отговори
Наркос Ескобар преди 3 години
Маринките са чакали на магистралата, та за тва пилота е кацнал на магистралата, а товарачите са събрали мат'рияла с пикапи, после драскат клечката, а за маринките остава приятната задача да чистат останки от изгорял самолет.
21
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смърт на наркотиците!Тази гадост убива бавно хората,младежите и семействата им!
20
3
 
5
 
! Отговори
баце Хоакин преди 3 години
Сега ще ви светна, понеже сте невежи и боси в логистиката при търговията с наркотици..Изпращача твари на самолета и пуска поръчката. Тоя самолет отлита и се очаква да кацне някъде, нал тъй? Самолета трябва да кацне на незаконно летище или такова контролирано от наркоси. Така.Обаче, понеже тва не са вафли, често изтича информация и на дестинацията чакат вместо наркоси, маринки. И задане кацне там, пилота казва "Кацам на магистралата", наркосите идат с пикапи, тварят, а маринките ядат дебелия.
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По новините са показвали с каква скорост разтоварват моторниците , идващи от мароко. Та предполагам че тези са били отцепили магистралата и още в движение са пълнили бусовете , като последния е изостанал за да забави полицията
18
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До Анонимен 17"Аматьори, 390 кила били много"Къде им е сметката да карат 400кг със самолет!В този самолет се сместват тонове стока! Това не ти е някой таралясник за пилот и пътник!Стоката ще е била много повече! Сигурно са хванали последната баничарка!
17
0
 
6
 
! Отговори
марадона преди 3 години
а живеещите около мястото , едни весели весели .......
16
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аматьори, 390 кила били много - у нас студентите си кътат по 300 кила у дома....
15
0
 
1
 
! Отговори
Ленд Лизов преди 3 години
говорител на SOCOM заяви пред CNN, че нямат нищо общо с отразения от медиите инцидент ;)
14
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бийте комунистическа *** бе. Не им се връзвайте.
13
0
 
9
 
! Отговори
Zyl Ezyk преди 3 години
Злите езици разпрявят, че през последвалата седмица, хората в радиус 50 км са били много работливи и уверени в себе си. А като крЪкали рикия, не ги фащало.
12
0
 
5
 
! Отговори
123123123 преди 3 години
иииибаси филма - да влизат нелегално самолети и кацат по магистралите :)))))))
11
0
 
6
 
! Отговори
Аматьори преди 3 години
Хората на Чапо и *** работят с танкери и подводници и акустират директно по пристанищата на Кадиз, Неапол и Варна с танкерите нефт ве. Така се захранва Европа от запад на изток с всички видове дрога, които някой може да пожелае. Ето скоро хванаха 14 тона на пристнище Салерно (до Неапол). Тая пратка е на ИДИЛ, за това са я хванали, ако беше на Синалоа или на Бойко, могат да фанат само дедовия... ве.
10
1
 
7
 
! Отговори
Сульо брат на Пульо преди 3 години
Не са заловени дилъри - ххахаха. Дилърите едва ли бръмчат със самолети..на тези им се казва трафиканти, но вие от къде да знаете? 390 кг. били значителен удар.. при 1500$ за килограм едва ли тази пратка им бърка в джоба. В същото време, някъде другаде, са акостирали 39 тона.
9
4
 
0
 
! Отговори
Бойко Магистралния преди 3 години
За пръв път виждам магистрала без аварийна лента, разделителна мантинела и без бабуни по нея... Фейк- нюз
8
2
 
1
 
! Отговори
Слугенаж преди 3 години
Ще си отгледат още не ги мисла... Търся слуги почти за без пари....
7
1
 
9
 
! Отговори
Разтревожен преди 3 години
КОКАИНА ДОБРЕ ЛИ Е?!

Спонсорирани публикации