Зловещо - видео за TikTok, куфар, а в него трупове на мъж и жена

Двете жертви са били застреляни
9 юли 2020 20:10, Нели Христова
21
Зловещо - видео за TikTok, куфар, а в него трупове на мъж и жена
Снимка: Facebook

През юни група младежи публикуват видео в социалната мрежа TikTok. На пръв поглед то изглежда невинно - приложението Randonautica, което насърчава хората да преоткриват местностите край родните им градове, като им дава случайни координати, ги изпраща на плажа Алки в Сиатъл.

Но приключението поема по мрачен път.

Видеото на потребителя UghHenry носи заглавието: "Нещо травмиращо се случи и промени живота ми". А развоят на събитията наистина е шокиращ - младежите виждат черен куфар, захвърлен върху скалите. Първо се шегуват, че в него може да има пари, но миризмата, която се носи, е ужасяваща. Когато го отварят, използвайки пръчка, в него има черни пликове. Клипът прекъсва, а след това други кадри показват, как едно от момичетата в компанията се обажда на 911.

Органите на реда веднага пристигат на мястото. Оказва се най-страшното - в куфара има не един, а два трупа. Няколко седмици по-късно тяхната самоличност е ясна - убитите са 35-годишната Джесика Люис, майка на 4 деца и приятелят й - 27-годишният Остин "Кеш" Венър.

Сега техните семейства се опитват да съберат пари, за да финасират собствено разследване. Лелята на Джесика е създала краудфъндинг кампания в GoFundMe и се надява да събере 10 хил. долара, които да даде като възнаграждение на онзи, който може да помогне за откриването и ареста на онзи, който е убил Джесика и Остин. Според информацията на Джина Яшке, племенницата й е била простреляна няколко пъти, а дългогодишният й приятел - веднъж в торса. Това се е случило на 16 юни - 3 дни преди младежите да намерят куфара с разчленените тела.

"Тя беше най-грижовният човек", казва Джина за Джесика. 35-годишната жена работила с хора с увреждания, а с Остин били заедно от 8 години.

Полицията в Сиатъл заявява пред KING5, че се води активно разследване. Според служители на ФБР, този, който е сложил труповете в пликовете, е искал да направи някакъв вид "изявление". Мотивът не е ясен, няма и заподозрени.

@ughhenry

Something traumatic happened that changed my life checkkkk 😐🥺 @natthecvt ##fyp ##viral ##crime ##murder ##randonautica ##randonauting ##scary ##washington

♬ Creepy, scary, horror, synth, tension - Sound Production Gin

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
6
 
! Отговори
I преди 3 години
fake
12
10
 
1
 
! Отговори
Скоти Пипан преди 3 години
нормалната страна Америка, в която всеки иска да живее. Демокрация и капитализъм на корем. Черен корем.
11
2
 
9
 
! Отговори
до 2 преди 3 години
Какви китайци те гонят тебе ,първо Randonautica е продукт на гугъл, второ плажа Алки в Сиатъл се намира в САЩ щат Вашингтон не е в Китай.
10
8
 
1
 
! Отговори
палеолог преди 3 години
Дину-за-ври-теееее са изчезнали от уханския вирус, с жъртата майтам няма,пълзи като бръшлян
9
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Куфарът не един а са няколко .
8
6
 
1
 
! Отговори
Г.Т. преди 3 години
И първоинстинктивния "минус" на долния ми коментар взе посоката обратно на Дарвиновата!
7
10
 
6
 
! Отговори
Г.Т. преди 3 години
Посмъртно два цели трупа не могат да се поберат в този куфар, освен ако не са направени на кайма! (което пак е съмнително). Тя девойката дето го отваря едва ли би се събрала вътре!Хора, мислете, не действайте първоинстинктивно!
6
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 4 на кого да служат на теб ли ***?
5
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
TikTok о боже, едно време селските *** пишеха по стените на селските тоалетни, а сега са на показ в TikTok.
4
16
 
7
 
! Отговори
Духа на Мао преди 3 години
през 1999 двама Генерали от Китайската Червена Армия - Цио Лян и Ван Сянсуй пишат книгата:"Война без Граници и Правила : Китайският План за Унищожаване на Запада"ТикТок, Уханска Чума и т.н. са част от този добре координиран план. 3-тата Световна си тече, но понеже е 21 век не е с куршуми!! Европа пърна Ке Падне, в Китайско Комунистическо Р0бство, не само защото в Брюксел са Предатели на Хранилката на Пекин, а и защото Европа е най-слаба.
3
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес бг за пореден път доказват че служат на олигарсите
2
8
 
5
 
! Отговори
Местанчев преди 3 години
Божкееее....как яко преместих!Тенкю тулупести..
1
13
 
10
 
! Отговори
Сделано в Китае преди 3 години
Китайският Ап ТикТок постигна целта си за Хибридна Война чрез Морална ДеГрадация на Младежда! Създадено и Финансирано от Китайската Червена Армия, също като Чумата Ухан, ТикТок постигна целта си!!

Спонсорирани публикации