Ная Ривера - актрисата, която си отиде твърде рано

След като ражда сина си, кариерата й остава на заден план
16 юли 2020 18:38, Дарена Найденова
4
Ная Ривера - актрисата, която си отиде твърде рано
БГНЕС

Понякога съдбата е доста жестока. В деня, в който се отбелязаха 7 години от смъртта на Кори Монтей, тялото на Ная Ривера беше открито да плава в езеро в Калифорния. И двамата актьори са познати на публиката от сериала „Клуб Веселие“, който бързо се превърна в един от любимите на цяло поколение. Песните, танците, драмите и проблемите на едни ученици бяха толкова близки до подрастващите, че те нямаше как да откъснат поглед от екрана.

Причината за смъртта на Кори Монтей беше определена като самоубийство и това се отрази сериозно не само на феновете, но и на цялата телевизионна гилдия. Тогава започна да се говори по-открито за депресията и напрежението, което актьорите изпитват и за злоупотребата с наркотици и предписани лекарства. 
 
Седем години по-късно, Ная Ривера също си отиде от този свят. Актрисата беше на 33 години и остави след себе си 4-годишния си син Джоси, който е бил с нея по време на инцидента. Двамата са наели лодка, с която да се разходят из езеро в Калифорния, но не се връщат, когато времето им изтича и това кара собствениците на плавателния съд да започнат издирване. 
 
В него се включват и полицаи, които скоро намират лодката по средата на езерото, но в нея е само Джоси. От Ривера няма и следа и започва спасителна акция, която не завършва с щастлив край. 5 дни по-късно е намерено женско тяло, което се носи по повърхността на водата. Властите установяват, че това е актрисата, която се е удавила, спасявайки сина си.
 
Интересът към персоната на Ная Ривера веднага се покачи, когато новината за смъртта ѝ обиколи интернет. Ако се разровим в социалните ѝ профили ще разберем много добре какъв човек е била тя. 
 
От снимките се вижда, че е била отдадена майка, която се опитва всячески да забавлява 4-годишния си син Джоси. Двамата се наслаждават на слънцето през летните месеци, правят си безглутенова пица и се изправят пред света като един. Последната им обща публикация е снимка, на която майка и син са прегърнати, а описанието гласи „Само ние двамата“.
 
 
Освен това Ная Ривера беше и защитник на правата на чернокожите. Човек, който се опитва да направи света по-добро място за следващите поколения. На 5 юни, когато афроамериканката Бреона Тейлър щеше да навърши 27 години, актрисата беше на улицата и протестираше за равни права, подкрепяйки движението „Black Lives Matter“. Ривера постоянно даряваше и определена сума пари на любимата си организация „Alexandria House“.

Още за кариерата на Ная Ривера четете в Tialoto.bg  

Източник: Tialoto.bg  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аман от ковври кариеристки и позьорки. Повече такива новони няма да навредят
2
4
 
1
 
! Отговори
Хм преди 3 години
Или има нещо друго тук или явно не са спазени никакви правила за безопасност. И как изобщо ще плуваш в езеро с 4год. дете, без да имаш жилетка, да си трениран плувец и пр.
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Язък.Млада наистина.

Спонсорирани публикации