Затруднения, лош тонус... Какво да очаквате от хороскопа си?

Вижте астрологичната прогноза за периода 3-9 август
Обновена: 3 авг 2020 20:10 | 3 авг 2020 19:58, Иванка Гъркова
3
Затруднения, лош тонус... Какво да очаквате от хороскопа си?
Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

 
Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 3-9 август, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен
 
Вдъхновение и стремеж не ви липсват, но търпението ви е в лек дефицит. Не експериментирайте заради самия експеримент, а само ако очакваният резултат си заслужава риска. Не се безпокойте да отстъпите, ако усетите, че грешите. По-добре крачка назад, отколкото всичко отначало. Качества като старание и изпълнителност ще са ви изключително полезни през тази седмица. Умението ви да разберете чуждите проблеми ще ви помогне да спечелите нови партньори, които ще дойдат и с нови предложения. Анализирайте ги подробно и се заемете, ако прецените, че няма да се натъкнете на сериозни пречки при реализацията им. Най-вероятно ще получите очакваните приходи от тях.
 
Телец
 
Събитията ще са нееднозначни, разнообразни и невинаги от най-приятните. По-сложните ще са в началото на седмицата, към края обстановката ще е по-спокойна. Като се има предвид прословутото ви търпение, ще си помогнете много, ако успеете да овладеете емоциите в трудни моменти. Не намалявайте инициативата, постарайте се да ползвате максимално капацитета си. Не прехвърляйте грижите от работното място у дома и обратно. Задължително отделяйте време и за спорт, и за пасивна почивка. Така ще балансирате енергията си максимално. Следвайте траекторията на събитията и контролирайте разходите. Сериозни финансови затруднения не се очакват.

Близнаци
 
Стартирайте седмицата с умерено темпо, защото по средата на периода тонусът ви леко ще спадне. В последните работни дни ще се наложи да се справите с разни заплетени ситуации. Може да ги споделите и обсъдите с членовете на семейството или близки приятели, но окончателното решение трябва да си е само ваше. Подхождайте дружелюбно към околните. Тяхната реакция ще е огледало на вашето поведение. Не е желателно да навлизате в чужда територия и да пресичате пътищата си с нечии други. Ще си създадете трайни врагове. Следвайте разума, а не капризите си, които ще ви подтикнат към вредни действия като например излишни разходи или неправилни връзки. Стабилен източник на мотивация ще е въображението ви.
 
Рак
 
Систематизирайте задачите по значимост още в началото на седмицата и започнете с най-важните. Обмисляйте подробностите и си давайте реални срокове за изпълнение, за да можете да работите спокойно. Всяко бързане и форсиране ще е предпоставка за грешки, които дори да имате възможност да коригирате ще отнемат много време и сили. Старанието ще е правопропорционално на успеха. Не се занимавайте с уреждане на чужди проблеми. Думи на благодарност едва ли ще чуете, но забележки, които ще ви огорчат със сигурност. Работата и финансите през тази седмица ще са в здрава връзка помежду си. Почти сигурно е, че ще получите в срок уговорените приходи или поне по-голямата част от тях.
 
Лъв
 
Вярвайте в себе си с каквито и затруднения да се наложи да се справите. А в интерес на истината, затруднения ще има. Успоредно с рутинната работа ще трябва да отделите внимание и за някои сложни нови задачи. Старанието и вложените усилия ще направят впечатление и ще спечелите на своя страна влиятелни личности, на чиято подкрепа дори не сте се надявали. В края на седмицата ще разполагате с варианти за оформяне на някои домашни и битови задачи, които до момента сте отлагали по някакви причини. Уреждайте личните си отношения така, че да не пречат на работата и бизнеса ви. Предизвикателствата ще са източник на евентуални допълнителни приходи. Колкото по-смело подхождате към тях, толкова по-убедително ще демонстрирате възможностите си. Оценката, на която се надявате няма да закъснее.
 
Какво да очакват хората oт останалите зодии, четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
АЛф преди 3 години
На Мелмак котките пишат хороскопи. Ние нямаме хороскопи.
2
3
 
0
 
! Отговори
Танер преди 3 години
спрете цигарите и ще имате тонус
1
1
 
0
 
! Отговори
Астро фен преди 3 години
цял ден я чакам тази статия, благодаря:))

Спонсорирани публикации