Взеха книжката на Григор Димитров заради превишена скорост

Тенисистът ще трябва да плати и глоба от 750 евро
Обновена: 4 авг 2020 07:36 | 4 авг 2020 07:08, Елка Василева
88
Взеха книжката на Григор Димитров заради превишена скорост
Снимка: архив, БГНЕС

Григор Димитров и руснакът Данийл Медведев са били заловени от полицията в Монако да шофират с превишена скорост, съобщава местна медия.

При акцията са задържани 10-ина души със същото нарушение, като първоначално полицаите не са разпознали известните тенисисти.

Всички спрени автомобили са с регистрация в Монако. На 20-километровата отсечка между княжеството и Ница максималната разрешена скорост е 110 км/ч, но Димитров и Медведев са управлявали своите автомобили с между 160 и 180 км/ч, предаде БНР.

Още по темата

Глобата за подобно провинение е 750 евро. Българинът се е връщал от демонстративния турнир на Патрик Муратоглу в Ница.

За провинението Димитров и Медведев са лишени също така временно от шофьорските си книжки.

И двамата са заявили участие на  Мастърс турнира по тенис в Синситани, който тази година ще се играе в Ню Йорк, който започва на 20 август. Медведев е шампион там през миналата година, а Димитров - през 2017 г. Бившият номер 1 в световната ранглиста по тенис Анди Мъри (Великобритания) получи "уайлд кард" за основната схема на турнира.

Състезанието ще бъде и последна проверка преди старта на Откритото първенство на САЩ на 31 август на същите кортове в комплекса "Били Джийн Кинг". 129-ият в света в момента Мъри, двукратен победител в Синсинати през 2008 и 2011 година, ще участва в първия си турнир за сезона. Освен него, "уайлд кард" за основната схема получиха още американците Томи Пол, Тенис Сандгрен и Франсес Тиафо.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
2
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Ще го вози някоя кака.
53
0
 
4
 
! Отговори
Сряда преди 3 години
Полицията в Монако, е обучена да Разпознава единствено законите и правилата за движение.
52
0
 
2
 
! Отговори
до 53 преди 3 години
Ламбо, Ферари, Бугати, МакЛарън, и други т.нар "супер коли" на доста малко места може да ги пробваш тук в ***. А там цените особено по окачването, не са като за а3/4/5, голф 3/4/5, бмв 3 и други емблематични за нашата родина автомобили.
51
1
 
1
 
! Отговори
д6 53 преди 3 години
Защото приятелю думата "проба" обикновено се отнася за еднократно действие, а не системно повтарящо се, докато стане фаталната проба.
50
2
 
2
 
! Отговори
Шофьорът преди 3 години
Защо да си купувам Ламбордгини ако немога да го пробвам колко дига
49
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
славянски неволи във великото княжество
48
5
 
5
 
! Отговори
ХРИСТО ИВАНОВ преди 3 години
Григор и баща му са в обръчите на Доган!
47
0
 
6
 
! Отговори
До парите равращават преди 3 години
Комплексарщина е правилното, колега. И тя не винаги произтича от липсата/притежанието на пари. И с кола за 300 хил и с кола за 3 хил. можеш да направиш беля с тази разлика, че ако ги бяха спипали тук в Бг, нямаше да прочетеш това изречение : "За провинението Димитров и Медведев са лишени също така временно от шофьорските си книжки.'
46
4
 
2
 
! Отговори
парите равращават преди 3 години
дайте пример за обратното?
45
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гришо е топ спортист.Сам си е постигнал всичко.На некадърниците и лузърите все някой им е виновен.
44
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"И ракетата му да я вземат, той и с нея не се справя"***"България е на това дередже заради такива набедени за спортисти като дришко, които са назначени с пари и връзки, а истински талантливите деца нямат шанс"----------------------Ами, момчета или момичета, направете го вие, след като сте по-добри и разбирате повече! Лесно е!Някога същото се пюеше и срещу сестри Малееви, но никой в България, до сега, не е постигнал толова в тениса, колкото те!
43
0
 
20
 
! Отговори
bestgore. com преди 3 години
Гледах едно клипче от катастрофа с висока скорост.Бяха снимали човека вътре, как береше душа, след което почина. Ограниченията и законите на пътя са писани с КРЪВ, за да ви спасят живота, а не за да ви убиват кефа.
42
8
 
6
 
! Отговори
ГЕРБ са КОМУНИСТИ преди 3 години
На съвестта на ГЕРБ и Бойко висят ХИЛЯДИ жертви. Някои са убити лично от тях, а други косвено, от техните политики.
41
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кобрата и Дришю са по-скоро женкари отколкото спортисти. Слабички извън леглото и слабички в леглото по разкази на очевидки. Но пък самочувствието им голямо. Все някой друг им е виновен за нещо и се оправдадат като ученички кога настъпят мотиката от грешната страна. Бъдете мъже, ве! Какво хленчите и хлипате като женички!
40
2
 
5
 
! Отговори
шАфьор на Севда преди 3 години
ЗзДП1. Мигач се пуска, само като спираш за банички на аварийки2. Използвайте насрещното във всеки един момент, но най-вече като ви доскучее.3. Всеки водач е длъжен да кара със скорост, максимално близка до максимално възможната за ППС-то.4. Клаксон, псувня или среден пръст може да ви предпази от опасни шАфьори, които карат, гледайки знаци.5. Всяко нарушение на закона е безобидно, а в случай на опит за санкции, пробвайте с рушвет.ЛЕК ШПЪТ! ОПГ КАТ!
39
4
 
1
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
Нарича се генетика. Верно е, че стредата е структуроопределяща, но не 100%. Да кажем на 90%. Останалите 10% са от селския ген наречен - БЪЛГАРИ!Толкова се научихте да спазвате правилата бе.
38
4
 
5
 
! Отговори
ВАЗ 21061 183км/ч преди 3 години
Тва ако беше на някоя от Бойковите магистрали, досега да се е обърнал и да го четем по вестниците.ФАКТ
37
3
 
6
 
! Отговори
Нервак шАфьор-убиец! преди 3 години
Няма как да сме добре, като ни управлява мутрафон, и 4-тото място е гордост за нас и подарък от Бога.
36
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хванали са 10 човека и се смята, че повечето са тенисисти. Малка справка, кои са били на турнира и кои са в Монако и се вижда, че не са само Гришо и Медведев.
35
3
 
12
 
! Отговори
Мишо преди 3 години
До Видев - Григор го боли фара за България!Когато държавата започне сама да произвежда спортисти ще можем да водим подобен разговор. Гришата е богаташко синче израснало в Америка - грам не му пука за тебе и за нас!Истината, че българския спорт както и всичко в тази страна е в дълбока кома! Окраден, ограбен и продаден! Хазартните босове го владеят!Хора как хазарта може да притежава спорта това е извратено!

Спонсорирани публикации