Petia G с първи самостоятелен сингъл - "Бели крила"

"Най-близо до мен е поп музиката с латино звучене", споделя певицата
12 авг 2020 11:30, Ния Христова
20

Всичко в живота започва с бяла неутралност и чистота. Петя Георгиева полетя на "бели крила" за първата си самостоятелна песен след поредица от успешни стъпки в музикални конкурси и формати. 
 
"Това е първата ми песен, да участваш в музикални формати е голямо предизвикателство - лишавала съм се от много неща. За мен музиката е смисълът на живота ми", каза за Bulgaria ON AIR певицата Петя Георгиева, по-известна с артистичния псевдоним Petia G.
 
Тя разказва, че талантът й бил забелязан още от 5-годишна възраст в детската градина, но родителите й решават да я запишат в хор чак в трети клас.
 
"Ударните инструменти ми помогнаха да бъда ритмична. В клипа на "Бели крила" участва Теодор Цветков, който участва в много благотворителни кампании. Той има рекорд на Гинес за 10 км, преплувани с една ръка", разказа още Петя.
 
Тя е приета да следва в НБУ с преподавател Етиен Леви.
 
"С него се познаваме, радваме се, че ще работим заедно. Като артист трябва да изпълнявам музика от всички стилове, но най-близко до мен е поп музиката с леко латино звучене. Родителите ми ме подкрепят, винаги са го правили", посочи Петя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
G. Точката G,подходящ псевдоним.Ашколсун,евала,конграчулейшънс!
13
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази коя беше?
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Върнете Мелодия на годината бе!Искаме да пеят Лили Иванова,Йорданка Христова и Васко Кеца!И Кидика да се дере по ВЕФа!Коя е тази?
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
5G
10
0
 
2
 
! Отговори
MILA преди 3 години
До АнонименАми това е правило момичето поне 10г.
9
0
 
3
 
! Отговори
До 10 преди 3 години
Завършила е музикално училище, няма начин да не знае ноти. Пяла е и в хор.В интервюто си личи, че се старае да изговаря без диалект, но си остава едно звукоизвличане, характерно, на моменти ясно доловимо.Младо е, тепърва ще е студентка. Има време. А това качество за което говориш, вече ще е по скоро случайност, отколкото бе преди.Например печелиш конкурс за солисти на БНТ и тогава записваш и музика и клип, и т. н.
8
3
 
5
 
! Отговори
Иван преди 3 години
*** коя е тая, бе?
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Честно, момичето има данни. Младо е, и рано го разболяват от звездомания. Специално изгледах интервюто, защото в първия припев, се долавя характерно за севернашките диалекти звукоизвличане. Щом аз го долових, прикриването му, от професионалистите записвали песента е било практически невъзможно.Щом ще работи с Етичен Леви, той ще и обърне внимание. Но е рано за такива звездни мигове. Трябвало е да и върнат парите. Има много работа още, преди да пробва да лети.
6
0
 
8
 
! Отговори
Коментар преди 3 години
Нали Боко им раздаде няколко милиона и всеки се пише "свободен артист" за да изпише малко пари по фактура а разни меринджеи трупат пачки!))Няколко минути слава и дотам!
5
3
 
9
 
! Отговори
Petia G преди 3 години
Търся си чичко - паричко, тарифата на ЛС :)
4
0
 
10
 
! Отговори
Един преди 3 години
Пичове ако трябва да бъда честен момичето има страхотни данни,с невероятно красива и интересна визия, гласа и е веднъж на милион и песента ще стане страшен хит, дори смятам, че има голям шанс да пробие на Запад. Шегувам се, тоталното безлично копие , еднодневка за която на никой не му дреме и няма да му дреме ;]]]]
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някаква фабрика за проекти ли се е появила, с достъп до тел реклама, на еднотипни песни и шаблонни клипове. Сигурно доволно се е бръкнала, или друг, за краткия "звезден миг" да я дават по телевизията. Иначе и музикално и като клип, прекалено шаблонно. Няма да се открои с нищо. Красива халтура.
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всяка сутрин ни осведомяват за поредната нечувана пръкнала се нощес "звезда"!Хаха!И Ко да прайм ся!?
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредната българска барби.... Life in plastic is fantastic.

Спонсорирани публикации