Денят в снимки - 13 август

Морска прохлада от Кипър и красота от Седемте рилски езера
13 авг 2020 16:45, Красимир Ангелов
21

Протестиращи направиха жива верига пред парламента след неуспешния опит за извънредно парламентарно заседание. Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: Денят в снимки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
Охнанист преди 3 години
Който много подбира - *нанира!
10
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мацката от 6та снимка е с мега яки форми. Сочно и стегнато дупе. Кила, ама на място. Онова лявото с увисналия *** и изгърбени кокали ли? Когато нямаш вкус, понеже си свикнал на посредствени хубости в Студентски...
9
1
 
8
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Сн. 6 - Цунами-то е неизбежно...
8
2
 
13
 
! Отговори
Bobo преди 3 години
Ако ме питате мен, има само една причина, да не харесвате дупето на мадамата пт снимка 6 и то е ако сте фен на мъжки дупета :)
7
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази русата от 6 снимка ако знае какво и мисля, сама ще дойде пеша от Кипър...
6
0
 
1
 
! Отговори
До 2 от 3 преди 3 години
На твоите години вестникът не беше проблем, нито от педя, нито от 2 м, но сега съм за очила, щом ще се чете. Толкова по въпроса за очакванията и преценката. Дали русата е на 22-25, от такава позиция не се наемам да кажа. А какъв ще бъдеш на 60? Дай боже да ги докараш и ще видиш. Аз съм почти на толкова и наистина съм 90, но ще те призная ако в ден като днешния се изкатериш с 20 кг раница на баир като Чепън преди мен, от асфалта при Драгоманското право нагоре до Петровски кръст. Ще се справиш ли?
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дебелащината, няма общо с годините ами с плюскането. Хитлер го е доказал.И аз не обичам дебелаци особено млади и мазни... Отврат. Това показва само едно - лоша храна и малко физическо натоварване.
4
1
 
1
 
! Отговори
Krom преди 3 години
До Анонимен 7 - за разлика викаш от руските тьотки /не казвам, че тея са такива/ които са като топ модели на Виктория Сикретс след 25 години на 90%, а?
3
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бе стига, бе. Арни са си мадамите. Ако ви се разкрачат насреща все едно ще откажете с аргумента, че сте върховни ценители и пипате само моделки на Викториас Сикрет. Големи подбирачи сте.
2
3
 
5
 
! Отговори
До 1&2 преди 3 години
В стил на оня виц за Радио Еревен, ще рекна:Драги ми възмУтени, давайте го по-щадящо към по-възрастните и не забравяйте, че само определен брой годинки ви делят от неусетното, но трайно превъплъщение в чичета или тетки.
1
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Куде ги снимахте тея тюлени посред лято.

Спонсорирани публикации