Плажни шапки - кои капели са най-модерни?

Предлагаме ви няколко актуални модела
13 авг 2020 18:55, Иванка Гъркова
1
Плажни шапки - кои капели са най-модерни?
Pexels

Шапката е един от задължителните аксесоари, които всяка жена трябва да притежава за лятото. Независимо дали е в градска среда, на басейн или на море, тя е необходим завършек на нейната визия. Освен това предпазва кожата от вредните слънчеви лъчи. 

Както всяка година, шапките с широка периферия остават актуални и са доста търсени на пазара. Така наречените капели са предпочитани от много дами – заради излъчването, което придават в съчетание с банския, пареото и чантата, както и поради факта, че покриват по-голяма част от тялото, като пазят сянка. 
 
Една от тенденциите за лятото на 2020 година са плетените шапки и плажни чанти. Колкото по-големи, толкова по-добре, особено за онези от нас, които обичат да носят куп неща на плажа. 
 
Ако искате сламена шапка с широка периферия, трябва да знаете, че бежовото е цвят номер едно, последван от бялото и черното, които са истинска класика. Те винаги могат да се съчетаят с цветно шалче, отиващо на банския, например. 

Предлагаме ви няколко капели, от които да изберете вашата: 
 
1. С флорални мотиви 
 
Това лято флоралните мотиви отново присъстват в банските и плажните аксесоари. Това важи и за шапките. Ето защо за вашата лятна визия може да изберете капела, която има цветя по себе си. 
 
Шапката може да бъде изцяло плетена, като на нея е вързана лента или шал с флорални мотиви или пък върхът ѝ да е от плетиво, докато периферията от колосан плат с цветен принт. 
 
Този модел е изключително свеж, като отива както на летни рокли, така и на различни цветни бански. 
 
Още за актуалните модели капели за лято 2020 четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Иванке, понаучи малко езици!Капели на италиански значи "коси"! Пише го на шампоаните, ама кой да чете?!

Спонсорирани публикации