Ретрограден Уран - какво да очаквате според зодията?

Някои ще направят ретроспекция на връзката
15 авг 2020 13:32, Иванка Гъркова
2
Ретрограден Уран - какво да очаквате според зодията?
Pеxels

Това лято бе белязано от ретроградни периоди. Само след ден идва ред на планетата Уран, която постепенно ще забави ход. Това ще стане на 15 август и както може би се досещате, няма да се отрази добре на голяма част от представителите на зодиака.

 
Планетата ще е ретроградна чак до януари 2021 г. И тъй като тя винаги засяга личния живот, голяма част от нас трябва да са подготвени за промени във връзките. Все пак това има и своите положителни страни – за някои периодът ще бъде използван за усъвършенстване на личните отношения.
 
Според астролога Лиза Стардъст, чрез Уран ние имаме рядката възможност да се избавим от драмите във връзката и да преоценим това, което имаме. След като ви разкрихме каква енергия носи със себе си планетата, нека да разгледаме какво да очаква всяка една зодия от ретрограда:
 
Овен
 
От началото на годината до момента вие правите доста импулсивни покупки. Често харчите без да си правите сметка, но сега Уран ще ви накара да сложите в ред финансите и дори да спестите. Имате няколко месеца, за да започнете да пазарувате приоритетно и да си правите ревизия на приходите и разходите.

Телец
 
Помислете за всичко онова, което искате да направите, но поради една или друга причина отлагате във времето. Заради ретроградната планета ще се впуснете в предизвикателства и ще започнете нови начинания. Ще поемате рискове – онова, от което най-често се страхувате! По този начин ще избягате от битовизмите и ще започнете да живеете истински.

Близнаци
 
Вие сте доста комуникативни по природа, но през периода ще откриете, че е по-добре да държите езика си зад зъбите. По-добре е да не се занимавате с чуждите проблеми и да не си навличате конфликти. Отдалечете се от хората, които ви използват или нараняват. Самотата ще ви донесе спокойствието, от което имате нужда.

Рак
 
Чувствате се пренебрегнати от хора, на които държите. Вместо да им го натяквате и да се жалвате на най-близките, помислете кои са истинските ви приятели. Свържете се с хора от детството или такива, на които отдавна обещавате да се видите. Подобрете връзката си с роднините и ще се почувствате по-добре.
 
Лъв
 
Тази година определено ви носи промени. След като се наложи да смените работата и колектива, очаквайте още новости. Ако се опитват да ви засенчат или се съревновават с вас в офиса, не се притеснявайте. Само се успокойте и покажете на какво сте способни, без да действате подмолно. Просто си мълчете и вършете онова, което ви доставя удоволствие.
 
Какво да очакват останалите представители на зодиака, четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Lol преди 3 години
Абсолютно вярно.Сега ще трябва още малко да почакам за да стана като Меси

Спонсорирани публикации