Успех, пари, конфликти... Какво вещае седмичният ви хороскоп?

Астрологична прогноза за периода 26 октомври – 1 ноември
26 окт 2020 21:35, Екип на Tialoto.bg
2
Успех, пари, конфликти... Какво вещае седмичният ви хороскоп?
Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 26 октомври – 1 ноември, изготвен от астролога Петя Георгиева.

 
Овен
 
Месецът свършва. Анализирайте всичко направено дотук, време е да „теглите чертата“. Изяснете си причините за недовършените и останали „висящи“ задачи. Помислете дали наистина са по силите ви или е по-добре изобщо да се откажете от тях. Стойте далеч от конфликтните ситуации и имайте предвид, че нерядко инициаторите им ще се опитват умишлено да ви въвлекат в тях. В края на седмицата помислете за себе си и по-конкретно за външния си вид, особено ако сте в етап на търсене на работа. Ще е важно как изглеждате, приемайки уговорки за делови срещи. Финансовото ви състояние е стабилно и не би ви навредило да изразходвате скромна сума за лични нужди.
 
Телец
 
Значимото събитие през тази седмица е пълнолунието във вашия знак при това в съвпад с ретроградния Уран. Бъдете готови за промени с нагласата, че не всички ще са приятни. Проверявайте внимателно информацията, която достига до вас. В доста от случаите ще е деформирана и ненадеждна, така че ще се наложи да „отделите зърното от плявата“. Не вярвайте на предложения за бързи печалби, ще се окажат абсолютно подвеждащи. Ако не постигате желания резултат при уреждане на различни финансови въпроси, значи че някои ваши действия са неправилни. Изграждайте си резервен план за всяко по-важно занимание, за да не губите време за обмисляне на следващите си действия.
 
Близнаци
 
В началото на седмицата ще е трудно да въздействате върху събитията. Опитайте да се съобразявате и доколкото е възможно да се възползвате от тях. На моменти със сигурност няма да ви харесват, но и да се ядосвате, няма да постигнете кой знае колко, така че по-добре не си късайте нервите и ги приемете като „част от пейзажа“. След сряда ще ви възложат или ще се наложи да се справите със сложна и непозната дейност. Не се отказвайте, ще е добър повод да предложите своя оригинална идея за обсъждане. Ще получите приходите, към които се стремите, ако знаете какво искате и не се съмнявате в себе си. И важното в случая е не да ги получите, а да ги похарчите правилно. Успех ще постигнат представителите на вашия знак, които търсят работа и онези, на които предстои да се занимават с движимо или недвижимо имущество.
 
Рак
 
Щастието е свързано не само с хубавите неща, които успяваме да получим, а и с неприятните, от които се отърваваме. Дните преди пълнолунието са подходящи за работа върху себе си. Освободете се от вредните навици, лошите спомени, мрачните мисли, наслоените комплекси. Направите ли го, ще забележите как всичко става по-лесно, как сякаш невидима ръка отклонява неприятностите встрани от вас. Ще ви съобщят информация, която някой се е опитвал да скрие от вас. Благодарение на нея ще решите в своя полза юридически въпрос и ще довършите важна сделка. За скъпоструващи покупки с дълготрайна употреба са подходящи дните в края на седмицата, но не бива да излизате извън предварително определения финансов лимит.
 
Лъв
 
Паметта ви ще е доста по-силна и мисълта доста по-бърза през тази седмица. Ще сте особено полезни за себе си, ако отделите време за повишаване на знанията и подобряване на уменията си. Колкото и да е сложна информацията, която се налага да усвоите, ще я запомните и осъзнаете „на прима виста“. Съсредоточете усилията си към интелектуални занимания, които към момента са ви затруднявали или не сте получили удовлетворителни резултати. Не е желателно да пътувате, но ако все пак се налага и не е възможно да го отложите, то много внимателно проверявайте багажа, документите си и трасето, по което се налага да се движите. Ще си спестите неприятности. Изразходвайте силите си равномерно, не е желателно да се преуморявате. Доверете се на интуицията при решаване на финансови проблеми, но не и на емоциите. Импулсивните решения може да предизвикат непредвидени разходи.
 
Какво да очакват останалите зодии, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации