Мода и кино - кои актьори са минали и през двете в кариерата си?

Някои са започнали първо като мaнекени
30 окт 2020 20:45, Иванка Гъркова
1
Мода и кино - кои актьори са минали и през двете в кариерата си?
БГНЕС

Случвало ли ви се е да гледате някой филм, след който да не говорите толкова за сценария, колкото за блестящата игра на вашия любим актьор. А колко често гледате негови клипове и снимки и цъкате с език на чаровната му усмивка и перфектното тяло? Да, ние също ще признаем, че Холивуд е пълен с мъже на различна възраст, които са толкова красиви, че продължават да пленяват женските сърца. Едни отдавна са обвързани, други постоянно сменят жените.

Миналата седмица ви разказахме как са били открити едни от най-известните супермодели. Някои дори не предполагали, че докато си хапват могат да научат, че имат данни за модния подиум. Днес ще ви покажем няколко примера за известни мъже, които първо са започнали кариерата си като манекени, снимайки се за различни кампании на известни марки, след което имали шанса да срещнат правилните хора и се ориентират към киното, където днес са доста разпознаваеми. Някои от тях се нареждат сред най-големите секссимволи на големия екран, затова продължават да са търсени от много продуценти и режисьори. 
 
Кои известни актьори минаха първо през модата, после тръгнаха към киното? 
 
1. Аштън Къчър
 
Гледали ли сте „Деца на килограм“? В първата част на популярната семейна комедия Аштън Къчър влиза в ролята на гаджето на най-голямото от общо 12-те деца на семейство Бейкър. Именно там той играе до голяма степен малко от себе си – красив млад мъж, който току-що прохожда като модел. Той се е снимал в реклама за паста за зъби и се надява на някой по-важен ангажимент, с който да пробие в киното. 
 
Къчър трябва да работи от малък, за да се издържа. Първо го взимат за чистач във фабриката на баща му, след което отива в кланица, където трябва да дере сърни. Една нощ, когато отива на бар с приятели, разбира за конкурса „Новите лица на Айова“ и се записва. Там печели първа награда и възможност да участва в надпреварата за модел на годината. Заминавайки за Ню Йорк, Аштън е мотивиран за следващия етап, но радостта му помръква, когато друг му отмъква първото място. 
 
Въпреки неуспеха, той дори и не подозира, че няма да се прибере в родния град. Сред гостите на събитието има представители на модната агенция „Next“, които веднага му предлагат договор, който той не смее да откаже. Така започва истинската му кариера на модел. 
 
Аштън се снима в редица реклами, дефилира и на модния подиум, но после разбира, че киното го зове и започва наново. След години той си припомни какво е да си модел, откривайки дефиле на бразилската марка Colcci (в заглавната снимка на материала). Тогава той се разходи за кратко с Александра Амброзио.
 
2. Джош Дюамел
 
Роден в Северна Дакота, той израства в Дивия Запад и се научава да изкарва прехраната си от малък. След като завършва колеж, Джош се премества в Калифорния, за да търси по-големи възможности за развитие. Именно там се явява на един и същи конкурс с Аштън Къчър, където печели първата награда. 
 
За разлика от любимия на Мила Кунис, Дюамел не се задържа за дълго в света на модата, защото получава първото си предложение за киното. През 1999 г. звездата му изгрява във „Всички мои деца“. 
 
Заради атрактивната си външност, през 2014 г. Джош се съгласява да стане рекламно лице на бразилска марка слънчеви очила T-Charge. За целта той позира като частен детектив. Рекламата с негово участие е заснета не къде да е, а в неговото лъскаво имение в Бевърли Хилс, Калифорния. 

Кои други известни актьори са били първо модели, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да си манекен не е професия, а е гершка в капитализма.

Спонсорирани публикации