Джанлука Ваки - танцуващият милионер, който се радва на живота

Той винаги е заобиколен от хубави жени, а музиката му е в кръвта
31 окт 2020 18:31, Иванка Гъркова
12
Джанлука Ваки - танцуващият милионер, който се радва на живота
Getty

Песента „Para“ на Ir Sasis бе тотален хит за лято 2020. Звучаща от различни места, тя се превърна в една от най-поръчваните за танци по барове, дискотеки и зали. Освен с мелодичните си ритми, които те карат да станеш и да се разкършиш, парчето се прочу и с нещо друго – страхотния си клип с участието на италианеца Джанлука Ваки. В него Танцуващия милионер, както всички го наричат, показва за пореден път, че владее чупките в кръста и определено разбира от хубава музика. 

 
След излизането на видеото известният непрофесионален танцьор отплава с луксозната си яхта из различни екзотични дестинации, но наскоро акостира отново в родната си страна, за да посрещне първородното си дете. Със снимки и клипове от болницата, той благодари на приятелката си Шарън за безценния дар, който получи чак на 53-годишна възраст – дъщеричката Блу Йерусалим Ваки. Типично за щурия му нрав, мъжът с прошарени коси не спести танцувални движения, показвайки колко е доволен от новата роля в живота – да бъде баща. А неговите милиони последователи в социалните мрежи не спряха да му честитят. 

Кой е Джанлука Ваки и как става един от най-известните италианци? 
 
Той е роден на 5 август 1967 г. в Болоня, Италия. В семейството му има известни предприемачи и дейци на изкуството. Шест години преди да се появи на бял свят, неговият баща създава фирма за производство на машини за опаковки за фармацевтичната индустрия. Постепенно бизнесът му се развива, той купува акциите на водещи компании и стъпва на световния пазар. Така завещава на сина си наследство, благодарение на което той живее в лукс, но и се научава да работи усърдно. 
 
За да поеме онова, което стартира баща му, Джанлука завършва университета Alma Mater Studiorum. После става основен акционер и член на борда на директорите на Industria Macchine Automatiche, която е ориентирана към производство на машини на опаковки за лекарства и козметика. Също така има участие в компаниите Interactive Group, Tesmec, FIN Vacchi Finanziaria. Негова е и фирмата First Investments SpA. През 2006 г. той и екипът му придобиват марката часовници ToyWatch – една от любимите на Мишел Обама. След няколко години, през които той прави оборот от 20 милиона евро годишно, той я продава, като запазва много малък дял от нея. 
 
„Имах късмет, че има хора в семейството ми, които могат да отворят успешен бизнес и да го подкрепят. Това ми дава шанс да бъда реализиран по начина, по който го искам“, споделя бизнесменът. 
 
Лукс за милиони
 
Имението на Джанлука Ваки в Милано е уникално по рода си. Освен с огромен личен фитнес, където прекарва по-голяма част от времето си, той разполага с футболно игрище, просторен басейн и голяма зелена градина. Разхождайки се из коридорите на дома му, могат да се видят различни произведения на изкуството, към което имат усет всички в рода му. 
 
Също така Ваки притежава огромно жилище на известната улица „Монтенаполеоне“ в Милано, което е декорирано в стила на Париж от XIX в. Негова е и старинна сграда в Кортина Д'Ампецо в италианските Алпи, построена през 1871 г. 
 
Най-много време италианецът прекарва в двуетажната си къща в Порто Черво в Сардиния, която се простира на площ от 1 200 кв. м. Там той снима по-голяма част от своите клипове, в които танцува под ритъма на любимата си музика. 

Плавания с яхти и купони до зори – сред любимите му занимания
 
Джанлука няма задръжки и обича да бъде постоянно в движение. Той често плава с огромната си яхта и прави големи купони, на които присъстват много известни личности. Понякога се качва и на частния си самолет. Сардиния, Маями и Ибиса са най-предпочитаните от него места за забавления. 
 
Според италианските медии, много звезди са лични приятели на Джанлука, който обича да е заобиколен от усмихнати хора и не жали средства, за да се чувстват те уютно в компанията му. 
 
Да танцуваш напук на живота
 
Джанлука Ваки си прави профил в Instagram още през 2011 г., но в началото не е толкова активен там. Клип, в който той танцува с красивия модел Джорджия Габриеле на своята яхта, му донася толкова голяма известност през 2016-а, че го кара да започне да печели от това. Днес той има над 18 милиона последователи в социалната мрежа и също толкова търсена страница във Facebook. 
 
Едно от основните неща, с които милионерът привлича толкова много хора, са уменията му на дансинга. Макар и като непрофесионалист, той се справя отлично. При това не може да отречем, че има страхотен музикален вкус и всяко парче, на което танцува, е тотален хит. Когато гледаме някой негов клип, няма как да не започнем да се движим под въздействието на ритъма или поне да се усмихнем на умението му да се радва на живота по такъв начин. 
 
Според статистиката, Джанлука Ваки е най-харесван в Русия, от която дори получава покана да участва в телевизионно предаване в Москва. След като всеки ден бива затрупван с милиони съобщения на руски, той решава да посети държавата, управлявана от Владимир Путин и се запознае с нейните традиции и обичаи. 
 
Италианецът не се интересува от хорското мнение и гледа да граби от онова, което му поднася съдбата с пълни шепи. А тя определено е била доста благосклонна към него. За да сподели своята житейска философия и да накара повече хора да я следват, той написва книгата „Enjoy“, която излиза на пазара през 1995 г. 
 
С кои красавици излиза милионерът през годините и коя печели сърцето му, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искам да видя какъв танц ще изтанцува Джанлука ако остане да живее един месец в България на средна работна заплата .
6
3
 
5
 
! Отговори
11 преди 3 години
Ъхъ, ясно - милионерско синче не си е мръднало пръста, ама са превърнало в танцуващ мамул. Па аз за тоз съм чел преди 10 години, вий сеа са сетихте да дращите за тоз цървyл.
5
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Грозничък е.
4
4
 
26
 
! Отговори
Пена общата преди 3 години
Само не разбрах защо си е надраскал тялото като врата на обществена тоалетна
3
2
 
41
 
! Отговори
Насакото Яката преди 3 години
Май е по-скоро наследник, а не толкова бизнесмен. Няма лошо, имал е късмет. Естествено, щом е милионер, може да е всякакъв милионер - танцуващ, пеещ, готвещ, пърдящ ... Щом е богат, всичко друго е второстепенно.
2
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наистина много важна новина, благодаря на днес.бг за това!Е за какво да пишат пискюл? Че някакъв си гринго заклал баба или че Клинтън пиела детска кръв... Браво на редактора за избора. Ние искаме само позитивни новини!!
1
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уникален пич!Прави си кефа за разлика от повечето милионери - сноби!

Спонсорирани публикации