Никол Кидман на 54 - подмладена и щастлива

Актрисата се храни по правилото 80-20
25 ное 2020 22:05, Иванка Гъркова
8
Никол Кидман на 54 - подмладена и щастлива
Снимка: БГНЕС

Колко е хубаво да спортуваш сред природата, на фона на прекрасния залез в планината. Това иска да ни каже Никол Кидман с последната си снимка в социалните мрежи. Вместо да привлече вниманието с красотата на Байрън Бей в Южен Уелс, Австралия, тя неминуемо насочи погледите на последователите си към своята перфектна форма. С маратонки, тесен клин и спортно бюстие, 54-годишната звезда доказа за пореден път, че режимът ѝ определено дава резултати.

„Изглеждате все по-млада и по-млада с всяка изминала година“, „Никол, ти си магия!“, „Перфектна си“, „Кралица“, пишат последователи под кадъра на актрисата. 
 
С лек грим и вързана коса, усмихвайки се на камерата, Кидман прилича по-скоро на колежанка, отколкото на жена на нейната възраст.
 
Измежду множеството положителни коментари за това, че не остарява, имаше и такива за това, че трябва да хапва повече, защото е прекалено слаба. 
 
Какъв режим спазва Никол Кидман? 
 
Много специалисти отбелязват, че съпругата на Кийт Ърбън е голяма почитателка на средиземноморската диета, при която се набляга на храни като пресни плодове и зеленчуци, пълнозърнести продукти, риба и морски дарове, зехтин, боб и други. Те отбелязват, че през годините Никол я спазва, за да влезе във форма за една или друга роля, но в последно време гледа да спортува и води здравословен начин на живот, като се осланя на правилото 80-20.

Повече хранения, но в умерени количества
 
„Всъщност не съм толкова строга спрямо диетата си, ям почти всичко, но в умерени граници... Всеки ден приемам мултивитамини, които ми помагат да си набавя хранителния запас, който ми липсва, когато съм напът“, разкрива тя в интервю за Los Angeles Times.  

Още за режима на Никол Кидман вижте в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много убава пу беше,ама и тя одърте.
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Подмладена от адренохром. Това са сатанисти, пиещи кръв от малки деца.
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Подмладена" от чичко доктор. И то така, че след толкова операции за опъване на кожата, фейслифтиги, ботокс и прочее, лицето и е като на мумия, застинала е в едно изражение и не може да се усмихва
3
8
 
19
 
! Отговори
Бачи Кико преди 3 години
Е как да изглежда като една тухла не е преместила в живота си. Спи пълноценно, не бачка на две работи, храни се само с качествени храни, ползва най-добрите хапове, козметика и процедури. Пък да кажеш, че е някаква велика актриса чак... Не и завиждам - да изглежда и на 70г дано, ама да ми я хвалите колко младолика била - аЕ нЕма нужда.
2
3
 
18
 
! Отговори
тТт преди 3 години
Е тя от преди 20-25 години започна да си прави пластични операции. Пък който си иска - нека да й вярва за здравословното хранене! :)
1
3
 
6
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
гилфче ;)

Спонсорирани публикации