Меркурий става ретрограден - какво ги чака зодиите от Дева до Риби?

Някои ще преминат по-лесно през периода
24 яну 2021 16:30, Иванка Гъркова
4
Меркурий става ретрограден - какво ги чака зодиите от Дева до Риби?
IStockphoto

Меркурий - най-близката планета до Слънцето, става ретроградна. Въпросната фаза започва на 30 януари и няма да продължи много дълго, само до 20 февруари. Но дните са напълно достатъчни, за да разбъркат ежедневието ни и се изпълнят с напрежение и проблеми. 

 
Важно е да отбележим, че още два пъти до края на 2021 г. Меркурий ще има същия транзит. В края на този месец планетата попада в знака на Водолея, а след това в Риби. По-късно, през пролетта (30 май), та чак до 23 юни (в Близнаци), тя отново ще е ретроградна. Последната такава е от 27 септември до 18 октомври, когато ще бъде във Везни. 
 
След като ви разказахме какво да очакват от ретроградния Меркурий хората от Овен до Лъв, ето и информация за останалите от зодиака: 
 
Дева
 
Като едни от най-организираните в зодиака, вие ще бъдете най-огрочени от проблемите в планирането. Дори и да се стараете, няма да ви липсват спънки и объркване. Ето защо просто трябва да бъдете по-гъвкави. 
 
Ще закъснявате с крайните срокове и нищо няма да е така, както сте го предвидили. Затова просто се ангажирайте с търпение. След 21 февруари ще имате възможност да поправите нещата и влезете отново "в релси". 
 
Везни
 
Везните ще искат да творят през този период, но генерирането на идеи и стартирането на нови проекти ще им бъде адски трудно. Ето защо е добре да се върнат назад и потърсят нещо, което са оставили недовършено. 
 
Що се отнася до връзките или новите запознанства, на хората с този знак също няма да им върви. Може да се появят хора, които искате да забравите, но те ще ви разсеят поне малко от предизвикателствата през ретроградния Меркурий. 
 
Стрелец
 
Планетата ще ви накара да се почувствате "изгубени в превода". Ако не бъдете внимателни, проблемите с комуникацията - с колеги, партньори, роднини и приятели, ще се засилят. Освен пропуснати срещи и обаждания, които са нещо обичайно за ретроградната фаза, ще ви убягват и доста подробности, които са много важни. 
 
Какво да очакват останалите зодии от ретрограната планета, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глупости.
3
0
 
2
 
! Отговори
ПорЦелан преди 3 години
О-хо-хо-ооо! Аз съм лъв и при ретрограден Меркурий си го местя от лявото на дясното рамо. ДВА ПЪТИ тези дни!
2
0
 
4
 
! Отговори
11 преди 3 години
Ако напишете още един път за ретроградния Меркурий, ще ви е за първи път.
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има смисъл от тази ретроградност, това е много голям шанс, а не ограничение.

Спонсорирани публикации