Пълнолуние през февруари - какво да очаквате?

То щнастъпва в събота и носи драматизъм
27 фев 2021 14:38, Иванка Гъркова
5
Пълнолуние през февруари - какво да очаквате?
IStockphoto

След края на ретроградния Меркурий, друго важно астрологично събитие ще окаже силно влияние върху нашия живот – пълнолунието в Дева. То ще настъпи на 27 февруари, събота, точно в 10:18 часа.

Докато пълната луна през януари ни донесе известно спокойствие, тази ще ни разтърси по-силно и ще ни накара да излезем от зоната ни на комфорт. Този транзит ще ни принуди да се върнем в миналото и да осмислим вече взети решения и състояли се събития.

За някои представители на зодиака пълнолунието ще донесе със себе си известен драматизъм, обяснява астрологът Сара Кофлин в InStyle. А Девите от своя страна търсят точно обратното – стремят се към по-подреден и спокоен живот.

Какво да очаквате от предстоящото пълнолуние?

Тъй като Девата предпочита да действа по-практично, тя ще повлияе на другите в зодиака така, че те ще се опитат да пренаредят всичко около тях, за да се чувстват по-добре и да са по-пълноценни в това, което правят. И като говорим за промяна, това означава и скъсване с някои лоши навици и токсични взаимоотношения, както и своеобразна равносметка. В следващите дни е добре да се погрижим повече за своите нужди, отколкото за тези на любимите ни хора. Също така, оставането насаме ще ни помогне да се вслушаме във своето вътрешно Аз и да вземем решение да простим или да се извиним за грешки в миналото.

 
Какво още да очаквате от пълнолунието, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
10
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Очаквам хората да излезнат по улиците и да натрошат главите на ковид измамниците.
4
0
 
4
 
! Отговори
очакваме следващото преди 3 години
малоуми....пардон, пълнолуние
3
2
 
3
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Искам да отида на Марс,ама първо требе да се...ваксинирам за К 19,щото иначе не...пускат.Както вървят...нещата следващите 5 години може и да стане,да ме извикат,по...ред;за Марс!
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да почнем да вием към луната!Уникална статия...
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо не очакваме.

Спонсорирани публикации