Дънки - как да ги носите в стил "морковен крак"?

Ето няколко съчетания, които ще ви вдъхновят
21 апр 2021 19:13, Дарена Найденова
13
Дънки - как да ги носите в стил "морковен крак"?
Снимка: IStockphoto

Дънките присъстват в гардероба на всеки от нас. Независимо дали ги носите целогодишно, или само през зимата и есента, те са чудесен избор за офиса, среща с приятели или вечеря с любимия. Предоставят комфорт и често свиват фигурата ни, което ги прави още по-любими за дамите.

В последно време тесните дънки са изключително популярни във всяка възрастова група, като компания им правят моделите с широки крачоли. Тази пролет обаче е хубаво да добавим нещо различно към гардероба си, като помислим за стил, който в модната индустрия се нарича „морковен крак“.
 
Въпреки модерното си и интересно име, всъщност този стил е популярен от 80-те години на миналия век. Той е с висока талия и понякога включва плисета, но това, което го отличава е как той преминава от свободна горна част към стегнати крака. Гигантът Chanel показа няколко различни прочита на дизайна по време на дефилето си за пролет 2021 година. Дизайнерите на марката комбинираха дънките с раирана риза, сако и сандали, като бързо доказаха, че тези панталони са също толкова гъвкави, колкото и настоящите любимци в лицето на тесните дънки и широките крачоли.
 
Ако обаче ви трябват още повече доказателства, че моделът „морковен крак“ принадлежи към гардероба ви, ще ви дадем няколко идеи за това как да комбинирате дънките с останалите си дрехи. Марки като Shein, Michael Kors и Ulla Johnson вече се насочиха към този стил, така че е време и вие да тръгнете по техните стъпки.
 
Как да носите дънки в стил „морковен крак“?
 
1. С бяла тениска
 
Високата талия е чудесна за късите тениски, които все не искате да облечете, защото смятате, че не сте във форма. Благодарение на дълбочината на дънките обаче проблемите ви изчезват и е време да освободите въображението и да посегнете към онази блуза в дъното на гардероба.
 
Още съчетания с дънки за сезон пролет/лято 2021 ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
4
 
! Отговори
Skunka преди 2 години
Когато за първи път отидох с дънки на работа, шефката ми каза:- Това не ти е краварник.Та .. до тук с дънките и офиса.И е права
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Откъде го измислихти тоя морковен крак? Превод ли е?
4
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Супер е мацето, русофилите нека злобеят срещу силиконки, татенца и т.н. То гроздето е кисело.
3
0
 
2
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Важното е да се вредим в редиците на повлекана на трудов договор. Целта оправдава средствата - силикон, дънки и без тях и т.н.
2
0
 
7
 
! Отговори
Абе, Даренче... преди 2 години
Важното е морковеният крак на спонсора/работодателя да бъде изстискван редовно.А иначе с тениска, с елече, с куха глава - все тая.
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Tая ко прай там? Крие се от "Захарния татко"?

Спонсорирани публикации